vineri, decembrie 1 2023
Semimaratonul Bucuriei. Pe 28 septembrie. Pe Dealul Mare, la Urlați

A patra ediție a Semimaratonului Bucuriei, organizat de către asociația Start Now, propune două curse competitive, respectiv una lungă de 21km (cu circa +528m diferență de nivel cumulată) și un cros de 11.8km (+293m).

Acestora li se adaugă cursele pentru copii (distanțe 200-1000m), cursa familiilor (800m) și cursa fotoliilor rulante (3km).

”Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți. De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 15.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții”, spun organizatorii, respectiv asociația Start Now.

Totodată, Semimaratonul Bucuriei este o competiție care anul acesta își propune să sprijine unitățile școlare din zonă, dotîndu-le cu echipament sportiv necesar în activitățile curente, cât și susținând o familie nevoiașă.

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei”- https://www.facebook.com/SemimaratonulBucuriei/, precum și pagina Asociației Start Now – https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/  sau pe site-ul evenimentului: www.runtourlati.ro.

Comments

comments

Previous

Granița dintre saltea și parc

Next

În Bucegi, pe bandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also