miercuri, aprilie 17 2024
Cea mai veche și mai cunoscută cursă de aventură din România a adoptat o nouă identitate: a devenit o competiție caritabilă

Desigur,Carpathian Adventure rămâne o competiție care pune la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și psihice, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) ale participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficienta a resurselor mai sus menționate.

Altfel, ca și până acum, participarea se face în echipă de patru persoane. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să parcurgă mai multe probe outdoor, cum ar fi: tură montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probe pe apă și diverse probe de echipă.

Numai că acum, Carpathian Adventure se transformă într-un eveniment caritabil de fundraising prin care se dorește obținerea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound, mai exact să sprijine participarea a mai mult de o mie de tineri la programe educative și de dezvoltare a personalității organizate de Outward Bound.

Taxa de înscriere: 280 euro/ echipă.  Suma minimă de fundraising pentru firme: 1000 euro/echipă. Se pot înscrie echipe mixte (bărbați și femei).

Perioada: 09-11 august 2019. Data limită de înscriere: 01 iulie 2019

Locația: Munții Gurghiului și împrejurimile localității Sovata. Tabăra de bază: Centrul de Tineret Internațional Outward Bound Romania

Durata competiției: 30 de ore. Distanța de parcurs: 90 km


Înscrierile se fac aici:
 https://goo.gl/forms/eWTlCHnxCXch7Tbs2

 

Comments

comments

Previous

În stare sau nu

Next

Triatlonul e trificil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also