marți, mai 28 2024

O competiție la prima ediție, cu probe pentru toate gusturile și cu premii consistente.

cernica
Se aleargă în pădure. Se desfășoară luna aceasta, pe 26 aprilie. În pădurea Cernica, de lângă București, un loc foarte potrivit pentru sport în aer liber. Pe scurt, este vorba de Cernica Spring Trail Running, o competiție de alergare organizată de Adventuremania, care are nu mai puțin de cinci probe:

– Maraton – 42 km
– Semimaraton – 21 km
– Cros – 10 km
– Family – 5 km
– Kids – 500 m

Pentru înscrieri, ar cam trebui să vă grăbiți, asta pentru că până pe 4 aprilie beneficiați de tarif redus (amănunte aici), iar oricum înscrierile sunt posibile doar până pe data de 20 aprilie.

Membrii Ro Club Maraton beneficiază de reducere.

Merită menționat și faptul că premiile sunt de luat în seamă pentru o competiție de amatori: se acordă premii în bani primilor patru clasați în probele de maraton, semimaraton și cros și primilor trei familii.

Un lucru extrem de rar în competițiile sportive: premiile pentru femei sunt la același nivel cu cele din proba masculină.

Dar pe concurenți îi așteaptă întâi de toate pădurea prinsă între lacurile de pe râurile Colentina și Pasărea, ascunzând privirii celor care nu se abat de la șosea alte comori: mici lacuri, foste albii ale cursurilor de apă, pe malurile cărora cresc chiparoși de baltă – de un verde crud primăvara și un roșu superb toamna.

Adventuremania este o asociație sportivă non-profit care își propune să antreneze cât mai mulți oameni într-o viață activă.

Comments

comments

Previous

Old Town Race București

Next

Semimaratonul București. Gata de start

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also