marți, iunie 18 2024
Hot Chocolate Race. Pe 8 aprilie alergătorii sunt invitați la o competiție nouă și distractivă în parcul Herăstrău.

Echipa MPG și-a propus să contribuie la creșterea nivelului de fericire și să deschidă sezonul RUNFEST cu o tematică “dulce” și niște curse atractive de alergare, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, pe 8 aprilie 2017 va organiza prima ediție a competiției Hot Chocolate Race 10/5 k, un eveniment care ”răsplătește dorința de mișcare a concurenților cu ispite dulci”.

Traseele concursului vor avea lungimi de 5 și 10 kilometri și vor fi desenate pe aleile parcului Herăstrău.

Pentru acest eveniment sunt disponibile două pachete de concurs, Standard și Premium. Kit-ul Premium include: număr de concurs, chip de cronometrare (doar pentru cursa 10 km), vestă polar, inscripționată cu numele evenimentului, medalie de finișer și o Chocolate Box (cutie cu o băutură de ciocolată caldă, fructe, biscuiți și napolitane).

Totodată, în aceste pachete sunt incluse toate serviciile oferite de echipa MPG și partenerii săi în cadrul evenimentului, de la cronometrare, puncte de alimentare și hidratare, echipă medicală și ambulanță, photo corner, fotografi pe traseu etc pînă la o zonă de relaxare cu surprize oferite de sponsorii competiției.

Cîștigătorii cursei de 10 km vor fi răsplătiți cu premii.

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.

Comments

comments

Previous

Despre demoni în alergare. Și nu numai

Next

24h. O alergare pe bandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also