miercuri, mai 29 2024

Nu ai avut noroc la înscrierea contra cronometru? Poți câștiga acum un loc la Gerar dacă arăți că ai cunoștințe despre alergare.

Gerar
Ro Club Maraton și Alerg.ro (ca partner media) oferă posibilitatea înscrierii unei echipe în proba de semimaraton a concursului Gerar care se organizează pe 25 ianuarie a.c.

Doritorii sunt invitați să aleagă una din variantele de răspuns la întrebările de mai jos, iar răspunsurile să fie consemnate sub forma unui comentariu la acest text.

Comentariile pe paginile de Facebook unde va fi promovat acest concurs nu vor fi luate în considerare.

1.    Cine a fost imaginea Gerar la ediția de anul trecut?

a.    Uca Marinescu
b.    Roald Amundsen
c.    Teodor Negoiță

2.    Cine va fi imaginea Gerar de anul acesta? Indiciu: este un ultramaratonist cunoscut, cu participări internaționale notabile, printre altele, la un concurs de aventură de prestigiu desfășurat în unii din cei mai cunoscuți munți din Europa.

a.    Andrei Roșu
b.    Toma Coconea
c.    Mircea Badea

Înscrierea comentariului se face individual, sub forma numelui real și a numelui de echipă sub care se va concura. Ex: ”Ion Popescu – Alergătorii morocănoși”. Vă rugăm să treceți și o adresă validă de e-mail. Este acceptată înscrierea individuală și a celorlalți membri ai echipei, oferindu-se în acest fel o șansă mai mare de a câștiga participarea (Ex: ”Gogu Georgescu– Alergătorii morocănoși”).

Echipa câștigătoare va fi decisă prin tragere la sorți, joi 8 ianuarie, ora 10:00. Se va folosi sistemul random.org.

Echipa câștigătoare trebuie să confirme participarea prin email la: gabriel.solomon@roclubmaraton.ro și să facă plata taxei de participare până luni 12 ianuarie, inclusiv, conform instrucțiunilor de la adresa gerar.ro/inscriere. Taxa de participare este de 120 lei pentru fiecare membru al echipei.

Multă baftă.

P.S. Menționăm că acest loc de participare la semimaratonul Gerar este unul dintre cele rezervate partenerilor concursului.

Comments

comments

Previous

Cum să nu aluneci în alergare!

Next

Tragerea la sorți. Loc la Gerar

19 comments

  1. 1. Cine a fost imaginea Gerar la ediția de anul trecut?
    a. Uca Marinescu

    2. Cine va fi imaginea Gerar de anul acesta?
    b. Toma Coconea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also