vineri, septembrie 29 2023

SEMI-MARATON GERAR. Prima ediție a acestui concurs va avea loc pe 30 ianuarie 2011, în Campusul Universității Politehnica, București. E organizat de Ro Club Maraton în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Univ. Politehnica.
 
Concurenții pot opta pentru una din cele două probe (dar nu pentru ambele):
cros – 3,6 km (o tură)
semi-maraton – aprox. 21 km (6 ture); la proba de semi-maraton se poate participa numai în echipe de trei alergători, care vor alerga simultan (deci nu în sistem ștafetă) fără a se depărta unii de alții la mai mult de 5 metri (nerespectarea acestei reguli atrage dupa sine descalificarea).

Timpul limită al probelor este de 30 minute pentru cros și 3 ore pentru semi-maraton. La expirarea timpului limită (ora 11:00 pentru cros, respectiv 14:00 pentru semi-maraton) concurenții sunt rugați să elibereze
traseul.
 
Înscrierile se pot face doar pe siteul www.maraton.info.ro pentru semi-maraton, iar pentru cros se acceptă și înscrierile în ziua concursului, în funcție de numărul de locuri disponibile. Se pot înscrie doar persoanele care au împlinit 18 ani pînă la data concursului.
 
Numărul de locuri este de 150 alergători la cros și 60 echipe (60 x 3 alergători) pentru semi-maraton.
Concurenții de la semi-maraton care se înscriu și achită taxa de participare pînă la data de 10 ianuarie beneficiază de numere de concurs personalizate, cu numele lor.
 
Taxele de participare sunt:
– semi-maraton – 45 lei/echipă
– cros – 10 lei/persoană – se achită în ziua concursului

Toți participanții (atît la semi-maraton, cît și la cros) vor semna în ziua concursului o declarație pe propria răspundere referitoare la starea de sănătate și capacitatea de a participa la competiții de alergare.
 
Programul va fi urmatorul:
9:00 – ridicarea numerelor de concurs, înscrierea pentru cros și accesul la vestiare (ridicarea numerelor și înscrierea se pot face pînă la ora 10:15)
10:30 – start cros
11:00 – start semi-maraton
12:00 – festivitate premiere cros
15:00 – festivitate premiere semi-maraton

Comments

comments

Previous

Gînduri. În loc de urări

Next

Rezoluția cepei*

2 comments

  1. Inca nu te-ai obisnuit cu trecerea anului, concursul e pe 30 ianuarie 2011 nu 30 ianuarie 2010 :).
    Asa pateam si cand eram in scoala si reveneam dupa vacanta de iarna, cand puneam data in dreapta la inceputul unei lectii pana in februarie eram cu un an in urma :p.

  2. Da, ai dreptate. Intre timp – deja ajunsi in 2011 – am corectat neatentia. Multumesc si numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also