miercuri, noiembrie 29 2023

Avem două invitații pentru The Color Run™, ce se va desfășura pe 26 iulie la Mamaia.

StartM

În toiul verii, pe 26 iulie, The Color Run™ transformă stațiunea Mamaia în curcubeu. Se va alerga pe un traseu de 5 kilometri, în apropierea mării, chiar lângă una dintre cele mai îndrăgite plaje din Mamaia.

Vă oferim două invitații la acest concurs, prin tragere la sorti. Pentru aceasta trebuie să lăsați un comentariu la acest articol, cu nume, prenume, adresa de e-mail si textul “Vreau să alerg în culori” pînă, joi, 24 iulie ora 23:59. Tragerea la sorți se va face prin sistemul random.org și va avea loc vineri, 25 iulie, ora 10:00.

Câștigătorii nu trebuie decât să se înscrie pe site-ul oficial The Color Run România, validarea lor fiind făcută ulterior. Pagina de Facebook a evenimentului oferă poze, video şi ultimele informații despre concurs.

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe bucuria efortului fizic, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un festival unde se folosește din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense.

Kolo

Sunt doar două reguli, uşor de urmat:

–       Începe cursa în haine albe.

–       Treci linia de sosire scăldat în culori.

Ca să cităm organizatorii: vara aceasta, nu doar te bronzezi, te și colorezi.

În România, The Color Run™ a luat amploare, cursa de la Mamaia de pe 26 iulie, fiind a treia competiție organizată anul acesta, după cele de la București (circa 4.000 participanți) și Cluj (circa 1.500 participanți).

Comments

comments

Previous

Pe gratis, la Atena!

Next

Profesionistul. Un interviu cu Valeriu Tomescu (II)

1 comment

  1. „Vreau să alerg în culori” – o experienta cel putin interesanta si care nu trebuie ratata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also