miercuri, aprilie 24 2024
Un material promoțional despre produsele Aktiv3. Și un concurs cu premii în astfel de produse, la care puteți participa răspunzînd la întrebarea din sondajul de mai jos (unde sunteți, de asemenea, invitați să votați). Două dintre răspunsurile corecte, desemnate prin tragere la sorți, vor fi premiate cu un set Aktiv3. Concursul se încheie pe 15 august.

Randament maxim pentru alergători cu produsele Aktiv3 (P)

Fiecare alergător trebuie să țină cont de faptul că în timpul unui maraton sau semi-maraton, în condiții de efort maxim, corpul pierde până la 5 litri de lichid. Pentru a putea ajunge la performanță maximă, obiceiul de suplimentare a lichidelor trebuie să reprezinte o obligație, nu doar o opțiune.
Un deficit de lichide de 1 până la 2 litri produce o pierdere a performanței de până la 20%, iar odată cu accentuarea deficitului de apă se ajunge la îngroșarea sângelui și o absorbție redusă de oxigen. În plus, apar crampele și întărirea musculară.

a

Suplimentarea organismului cu lichide pentru menținerea performanței pare a fi simplă, însă diverse studii recente subliniază faptul că nu este suficient să te hidratezi pentru a-ți crește potențialul. Ce este important este alegerea ingredientelor potrivite si consumarea lor în ordinea corectă.

Principalii nutrienți de care maratoniștii si semi-maratoniștii au nevoie pentru a fi performanți sunt lichidele, carbohidrații și sodiul. Experții recomandă consumarea de lichide energetice atestate, așa cum sunt și substanțele Aktiv3.

Atunci când concurezi există mai multe etape în care trebuie să ții cont de performanța ta și de starea organismului tău.

bSfaturile noastre:

Pentru maraton: După 15 kilometri alergați, consumă la fiecare 5 kilometri jumătate de tub de Liquid Pure Energy și apă de la stațiile de aprovizionare.

Pentru semi-maraton: Între 13 și 17 kilometri, consumă după fiecare kilometru jumătate de tub de Liquid Pure Energy și apă de la stațiile de aprovizionare.

cCum ne refacem dupa efortul susținut din timpul curselor?

Vă sfătuim ca în prima oră după sfârșitul maratonului sau al semi-maratonului, să beți  500ml de PROTEIN Regeneration Turbo. Datorită metabolismului amplificat, corpul poate prelucra rapid substanțele nutritive oferite de acesta, extreme de importante pentru o refacere rapidă. De semenea, mai există o variantă rapidă și convenabilă: REGENERATION BCAA Turbo +, care oferă imediat nutrienții cruciali de care orice sportiv are nevoie imediat după antrenament.

Principiul pe care produsele Aktiv3 îl urmează este: „Numai un corp bine regenerat poate să-și atingă obiectivele!

Cu cît poate scădea performanța sportivă în cazul unui deficit de 1-2 l lichide?

15%
10%
20%

Sage Quotes

Comments

comments

Previous

Viața ca un șpriț de vară

Next

Știri pe scurt. Puține

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also