luni, mai 20 2024

Sâmbătă 29 septembrie, în parcul Tineretului, începând cu ora 10:00, va avea loc a treia ediţie a Crosului roz împotriva cancerului la sân, organizat de Asociaţia Casiopeea. Acest eveniment se organizează pentru ajutorarea directă a femeilor diagnosticate cu cancer mamar, suma colectată în urma înscrierilor fiind folosită pentru achiziționarea de proteze mamare și îmbunătățirea vieții beneficiarelor.

Crosul Casiopeea se doreşte a fi o activitate plăcută de weekend pentru întreaga familie, cei mici putând participa la cursa copiilor (750m), iar tinerii, la cursa adolescenţilor (1,7 km). Adulții vor avea ocazia să participe la cursele doamnelor şi domnilor, individual sau ștafetă (6,6 km) sau la marşul familiei (3,3 km).  Programul complet poate fi accesat aici.

Taxa de participare variază între 5 ron pentru copii și 30 ron pentru adulți.

Înscrierile se pot face pe siteul oficial al evenimentului, în ziua crosului începând cu ora 8:30, dar și în magazinele Decathlon.

Toţi alergătorii vor primi tricouri roz Casiopeea, vouchere şi invitaţii la cluburi de fitness şi aerobic, iar câştigătorii vor avea parte de premii surpriză.

Tot în sprijinul luptei împotriva cancerului mamar, organizatorii oferă fiecărui adult înscris un voucher în valoare de 40 de Euro, pentru o ecografie gratuită la sân, oferită de clinica Anima. În felul acesta, participanţii primesc un dar de sănătate, acest control gratuit fiind un prim pas spre a crea o obişnuinţă în verificarea sănătăţii.

Comments

comments

Previous

Căluții pornesc la drum (I)

Next

"Căluții" sunt gata de start (II)

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also