marți, iunie 18 2024

Pe 10 aprilie va avea loc ASE Student Run, un eveniment de alergare dedicat preponderent studenților bucureșteni și elevilor din ciclul liceal. Se spune despre tineri că nu le place mișcarea, ceea ce nu e departe de adevăr. Totuși, organizatorul evenimentului, Paul-Tiberius Coman (21 ani, anul 3 la Facultatea de Marketing), speră că astfel de curse să contribuie cît de puțin la schimbarea lucrurilor.

student
Despre atletul din sine
”Am început să practic atletismul dintr-o joacă, însă, în timp, acest microb mi-a intrat în sânge. Îmi propun ca în fiecare zi să fiu mai bun ca în ziua anterioară şi acest lucru mă motivează. Motivaţia este atât de puternică încât uit că trebuie să vin la antrenamente zilnic, nemâncat, după ce am fost pe drumuri o zi întreagă cu un ghiozdan foarte greu după mine plin cu echipament şi cursuri, apoi ajung acasă obosit şi încep să lucrez pentru restul proiectelor în care sunt implicat. Chiar şi în week-end muncesc pentru că sunt arbitru de atletism, iar competiţiile se desfăşoară sâmbăta şi duminica. Motivaţia mea în acest sens este că iau parte la o competiţie şi că am un rol bine definit acolo, de mine depinzând o parte din succesul sau eşecul competiţiei”.

Despre organizator
”Pasiunea mea pentru sport, dorinţa de a dezvolta sau promova cumva sportul şi nevoia de a învăţa mai multe despre marketingul sportiv. Realitatea este că, există multe crosuri în Bucureşti, dar eu am exploatat o nișă. Am ales să mă apropii de un public mai puţin abordat de alte crosuri – studenții şi de nevoia de a-i implica pe aceștia în sport și în-afara facultății, pentru ca văd în asta o oportunitate”.

Despre viitorul cursei
”Voi continua cu siguranţă proiectul ASE Student Run şi în următorii ani. Nu întâmplător, publicul meu ţintă este deosebit de important pentru branduri. Sper ca în 2-3 ani să cresc importanța evenimentului și să ating  un nivel în care să creez un eveniment ce să strângă toate universitățile și chiar să extind paleta la mai multe ramuri sportive”.

coman

Despre carieră
”Cariera mea nu se va rezuma la sport ci se va axa pe marketing, fie că va fi vorba de marketing sportiv sau marketingul bunurilor de consum. Mă voi îndrepta într-acolo unde îmi vor indica oportunităţile. Organizarea acestui eveniment m-a ajutat enorm să învăţ să gândesc realist şi am descoperit cum se aplică anumite concepte de vânzări, marketing, relaţii publice, management şi mai ales, mi-am conturat propriul portofoliu profesional”.

Un sfat pentru studenți
”Sfatul meu pentru oricine citeşte acest articol: Apucă-te şi fă ceea ce îţi doreşti, indiferent de cât de greu sau nebunesc pare. Răspunsurile sunt pe drum, trebuie doar să-l parcurgi. Al doilea sfat al meu este să ceri, lecţie ce am invăţat-o acum câteva zile. Dacă nu ceri, nu vei avea nici măcar şansa să primeşti acel lucru. De tine depinde să îţi creezi sansele. Al treilea sfat al meu este să mulţumeşti oricui pentru orice. Cu această ocazie, mulţumesc şi eu echipei de organizare a ASE Student Run, cadrelor didactice din Academia de Studii Economice şi tuturor prietenilor din atletism”.

Comments

comments

Previous

Gabi Szabo. Alături de copii la crosul RUNFEST Cernica

Next

Revista Alerg #29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also