luni, iunie 24 2024

Pe 25 septembrie, în Piata Constituţiei din București, compania Petrom invită toţi oamenii interesaţi de sport, de orice vârstă la a şasea ediţie a Crosului Petrom. Înscrierile vor începe la ora 8.30 iar startul va fi dat la ora 11.00.

Traseul de anul acesta are o lungime de aproximativ 4 km și este următorul: Piața Constituției – Calea 13 Septembrie – strada Izvor – Blvd. Națiunilor Unite – Piața Constituției.

Noutatea aceste ediţii constă în sistemul de realizare a clasamentului alergătorilor, care va fi făcut cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronic. Fiecare participant la crosul Petrom va primi un tricou şi un număr unic de participare în concurs, acestea fiind obligatorii pentru a putea măsura performanţa fiecărui participant în clasamentul final.

Participanţii la crosul Petrom se pot înscrie la una din categoriile: Juniori (14-18 ani), Seniori (cu subcategoriile: 19-34 de ani, 35-44 de ani şi 45-59 de ani) și Veterani (peste 60 de ani).

Premiile oferite constau în 4800 de litri de carburant la categoriile seniori şi veterani (locul I: 300 litri de carburant, locul II: 200 litri de carburant, locul III: 100 litri de carburant) şi vouchere de cumpărături la magazinele Hervis Sports pentru juniori (locul I: 800 RON locul II: 600 RON, locul III: 400 RON). Tombola din acest an vă aşteaptă cu 100 de premii surpriză.

Crosul Petrom vă aşteaptă de asemenea cu numeroase surprize şi un program artistic complet. Astfel, Carmen Brumă şi Adrian Nartea vor fi alături de alergători întreaga zi, specialiştii centrelor sportive Worldclass au pregatit sesiuni de zumba, kickbox și cycling iar reprezentatii Hervis Sports vă provoacă la un joc de baschet, tenis de masă, volei și fotbal.

De asemenea, medicul nutritionist Șerban Damian va susține un seminar de 30 de minute despre nutriția sănătoasă și nutriția sportivă iar pentru a va măsura tensiunea arteriala și testa sănătatea, sunt alături specialiștii de la Fundația Română a Inimii. Crosul Petrom se va încheia cu un concert susţinut de Elena Gheorghe.

“În ultimii 3 ani, Petrom a reuşit să construiască peste 6400 de metri de pistă de biciclete în parcurile Herăstrău şi Titan, din Bucureşti, cu ajutorul celor peste 6000 de participanţi la ediţiile crosului Petrom. Dorim să mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în ediţiile precedente ale crosului şi îi aşteptăm şi în acest an, pentru a promova împreuna mişcarea, sportul şi un stil de viaţă sănătos”, spune Dan Pazara, Director Comunicare Petrom.

Partenerii ediţiei de anul acesta a Crosului Petrom sunt: Worldclass, Hervis, Fundaţia Inimii, Carpatina, Ro Club Maraton, Superfit Expert.

Partenerii media care susţin proiectul sunt: Metropotam.ro, Ziarul Ring, Eva.ro, 121.ro, b365.ro, alerg.ro şi Şapte Seri.

Comments

comments

Previous

Diagonala Nebunilor. Filmul

Next

Albania, Onești, Alpi. Știri pe scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also