sâmbătă, februarie 4 2023

Hypermarketul Cora Lujerului împreună cu Primăria Sectorului 6 vă invită la cea de a Vll-a ediție a crosului anual dedicat tuturor bucureștenilor. Duminică 23 octombrie, la ora 11, se va da startul crosului toamnei ce are ca scop promovarea unei vieți active și sănătoase.

Participanții vor alerga pe o distanță de 3,5 km, punctul de plecare fiind chiar Stadionul Steaua. Competitorii vor alerga până la Hipermarketul Cora Lujerului, unde cei mai abili dintre ei vor fi răsplatiți cu premii substanțiale:  LCD-uri, laptopuri, aparate foto, tablete, mp4 playere, rechizite școlare și multe alte premii surpriză!

Crosul sectorului 6 se dorește a fi o activitate sportivă de weekend, potrivită pentru toate vârstele. Și pentru că sănătatea nu se numără în ani, sunt asteptați la cros atât cei mici cât și juniorii și seniorii. Fiecare categorie: copii, juniori (16 -19 ani), seniori, concurează pentru premii specifice grupei de vârstă în care se încadrează.

Pentru preînscrieri sunteți așteptati la Serviciul Clienți – Cora Lujerului în perioada 15-22 octombrie și la Stadionul Steaua de la ora 08:30 în ziua evenimentului.

Pentru că toamna se numără campionii, spune DA sănătății și NU RATA STARTUL!

Vino sa alergi pentru sanatate la Crosul Sectorului 6! 

Comments

comments

Previous

Crosul Casiopeea

Next

Maratonist la 100 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also