luni, mai 20 2024

Mai multe orașe din România vor găzdui miercuri competiții de alergare

tineri

București, Timișoara, Craiova, Hunedoara, Dâmbovița, Galați, acestea sunt doar câteva din locurile în care miercuri 7 mai se va organiza ”Crosul Tineretului”, eveniment din cadrul proiectului „Zilele Tineretului”.

În București crosul se va organiza în Parcul Tineretului, cu începere de la ora 10:30. Startul va fi dat de către Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.

Pentru a participa la competiție, concurenții trebuie să se înscrie la unul din punctele situate pe platoul de la intrarea în parcul Tineretului — Bulevardul Șincai, pe mai multe categorii de vârstă, între orele 8:00-10:00. Concurenții trebuie să fie apți fizic pentru a alerga pe o distanță de aproximativ 3 kilometri.

Bucureștenii sunt invitați să participe la eveniment în număr cât mai mare pentru a încuraja sportul de masă. La final vor fi acordate premii.

”Crosul Tineretului” este o competiție organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Federația Română de Atletism și Asociația Municipală de Atletism.

Foto: Mereu tineri în parcul Tineretului

Comments

comments

Previous

Straniu e bine

Next

Provocare aniversară Isostar (CP)

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also