miercuri, mai 29 2024

Miercuri, 12 octombrie, la București, va avea loc prima ediție a Conferinței Sports Marketing în România.

sp1

Evenimentul, organizat de către agenția Adrenallina Sports PR & more, aduce la un dialog comun companiile din România care investesc în sport sau se asociază cu sportul, asociațiile/ federațiile/ ONG-urile care dezvoltă activități în domeniul sportiv, precum și sportivi de performanță.

În cadrul evenimentului va exista un panel de dezbatere despre cum se comunică sportul în România, la care participă Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român, Ana Maria Popescu (Brânză), recent campioană olimpică  la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Rio (cu echipa), și Zsolt Torok, unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din țară, se arată într-un comunicat de presă.

Conferința începe de la 9.30 a.m., la WeLoveDigital Unirii (str. Radu Voda, nr. 17, etaj 5, Bucuresti).

Pagina evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/prima-conferinta-de-sports-marketing/

Speakerii evenimentului sunt: Valeria Răcila van Groningen și Oana Năstase – Asociația Bucharest Running Club, Alina Coman – Special Olympics Romania, Marcela Borteanu, United Way Romania, Andra Dediu – Genpact, Adelina Păsat – Nutrivita, Martin Zmelik – CEZ România, Cristian Logofătu – Bittnet, Andrei Crețu, Dan Moraru – 7card, Cristian China Birta.

Înscrierile la Conferință sunt deschise până marți, 11 octombrie, și se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/.

Comments

comments

Previous

Primul Maraton. Nicu David

Next

Știri pe scurt. Rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also