sâmbătă, februarie 24 2024

Organizatorii Maratonului Internațional Cluj anunță o surpriză în kitul participanților la proba de 42,195 km (P).

j
Așadar, alergătorii la proba de maraton vor primi o pereche de jambiere de compresie marca CEP.

În decembrie îți aducem super vești! Dacă te-ai înscris la proba de maraton de anul viitor, te vei bucura cu siguranță să afli că în kit-ul de participare vei găsi o pereche de jambiere de compresie marca CEP.

”Jambierele sunt ideale pentru sporturile de anduranță, oferă o compresie medie care îmbunătățește circulația și reduce vibrația mușchilor care produce frecvent dureri musculare. Efectul general este de prevenție a accidentărilor odată cu îmbunătățirea capacității de coordonare a mișcărilor”, se arată într-un comunicat al organizatoriulor Maratonului Internațional Arobs Cluj-Napoca (MIACN).

”Jambierele se mulează perfect pe gambă, sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și sunt durabile, reduc căldura și transpirația datorită proprietăților hidrofile ale microfibrei, sunt antibacteriale si au proprietatea de a diminua mirosurile”.

Pentru ediția din 2016 a competiției au fost alese o nuanță veselă, albastru Hawaian cu inserții roz pentru alergătoare și inserții verzi pentru alergători. Jambierele sunt disponibile doar pentru concurenții de la proba de maraton și în limita stocului disponibil.

Doritorii se pot înscrie folosind formularul de aici:

Comments

comments

Previous

Transylvania 100. Gata pentru ediția nr. 3

Next

Ultra. Și cîteva probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also