vineri, decembrie 1 2023

Al cincilea magazin Decathlon din România se va deschide pentru public pe 7 decembrie, în complexul Grand Arena din cartierul Berceni (Bucureşti). Magazinul, pe care l-am vizitat cu ocazia deschiderii pentru presă de astăzi, va fi cel mai mare din ţară,  pe două nivele, cu o suprafaţă totală de 5200 mp.

Chiar dacă alergarea nu a devenit unul din sporturile favorite ale românilor (un oficial mi-a confirmat că majoritatea încălţărilor sunt cumpărate cel mai adesea pentru mers sau activităţi cotidiene), raionul de alergare e unul destul de bogat. Lipsesc, desigur, articolele mai tehnice sau sofisticate, dar acestea nu sunt tradiţional în atenţia Decathlon.

Pentru că tot e iarnă, cred că merită luată în considerare oferta de colanţi (cu preţuri între 65 şi 90 lei) sau cea de mănuşi (mai subţiri sau mai groase; preţuri 26 – 44 lei).

Şi pentru că tot pomeneam de sporturi favorite… Dacă e să luăm în calcul vînzările din magazinele Decathlon, românii sunt atraşi, în ordine, de sporturile montane, ciclism, fitness şi… tir cu arcul.

Comments

comments

Previous

Tată, fiu, Himalaya!

Next

Profesionalism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also