sâmbătă, februarie 24 2024

Din 1996, Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 18, în spiritul pasiunii pentru sport.

Decat

Prin intermediul acestora, concepe echipamente sportive la preţuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. Fiecare produs marcă proprie reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piaţă, prin tehnicitate şi satisfacerea necesităţilor oricărui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate şi preț, aceste produsele de alergare KALENJI contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

KIPRUN : pentru fiecare tip de distanță o încălțăminte adecvată

Kiprun este o gamă de produse performante special concepute pentru alergarea pe teren dur (șosea).  Aceasta oferă fiecărui alergător încalțămintea potrivită, în funcție de nivelul de practicare.

Pentru a garanta calitatea și tehnicitatea produselor și a concura cu marii producători din domeniu, Kalenji creează echipamentul sportiv în colaborare cu sportivi de performanță în calitate de parteneri tehnici, iar produsele sunt testate în condiții extreme de utilizare.

K-Ring

Ce este K-Ring?

K-Ring este un inel din spumă EVA, integrat în talpa încălțămintei de alergare la nivelul călcâiului.

Geometria și dimensiunile inelului au fost studiate și adaptate fiecărui model de încălțăminte pentru a corespunde nevoilor alergătorilor în funcție de distanța parcursă.

SD

KIPRUN SD (10 km): Dinamism

Conceptul Up’Bar oferă tălpii dimanism, ce facilitează startul, iar amortizarea este garantată de conceptul K-Ring de la nivelul călcâiului.

Noua geometrie a tălpii intermediare oferă un plus de amortizarea la vârf.

 

KIPRUN MD (21 km): Amortizare

MDÎn afară de modelul de bărbați și cel de damă, Kalenji a creat două modele pentru alergătorii cu fuleu neutru și pronator. Aceasta este încălțămintea ideală pentru practicanții de semi-maraton, care își doresc o amortizare bună.

La călcâi este integrat conceptul K-Ring pentru o bună absorbție a șocurilor. Talpa intermediară asigură dinamism și o amortizare sporită.

De reținut este că modelul de damă beneficiază de un plus de spațiu la nivelul degetului mare pentru a spori confortul în timpul cursei.

 

KIPRUN LD (42 km): Stabilitate

LDAcest model îmbină trei caracteristici esențiale: stabilitate, confort și amortizare. Primordială pentru cursele de tip maraton este stabilitatea, garantată la această încălțăminte de conceptul exclusiv ARKSTAB.

Asocierea unui element extern din TPU Pebax și a structurii rigide interne la nivelul boltei plantare asigură o stabilitate optimă.

Talpa intermediară și conceptul K-Ring oferă o amortizare cu 12% mai mare decât modelul anterior. Noua geometrie din talpa intermediară asigură în egală măsură absorbția șocurilor.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Pocăiți-vă, frați alergători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also