luni, iunie 24 2024
Mai multe recorduri interne la a zecea ediție a DHL Carpathian Marathon, desfîșurat în zona Cheilor Grădiștei

Întâi de toate, s-a reușit strângerea sumei de aproape 20,000 de euro, bani obținuți din taxele de participare și din donații și care vor fi donați în beneficiul sportivilor paralimpici.

Apoi, s-a înregistrat un număr în creștere al participanților, mai ales în proba de semimaraton și în cursele copiilor. Au fost așadar circa 1500 de participanți.

La maraton au fost 84 de finișeri, proba fiind câștigată de Iulian Filip – 3h:53min:17sec, în timp ce la fete prima a fost Ionela Iorga – 5h:18min:20sec.

La semimaraton cursa a fost terminată de 368 de alergătorii, pe primul loc clasându-se Hunor Albert – 1h:51min:39sec, respectiv Ilinca Maria Tempeanu – 1h:58min:51sec.

La proba de ștafetă au luat startul 155 de echipe, iar 300 de copii au alergat în probele lor. Toate rezultatele se găsesc aici.

Ziua Sportului Paralimpic s-a desfășurat în paralel cu evenimentul și a cuprins cinci activități sportive, tenis de masă, tir cu arcul, tenis de câmp, blind football și goalball, sportivii paralimpici oferind adevărate demonstrații de îndemânare și de talent. Numeroși copii și adulți au venit să îi cunoască și au putut practica sport alături de ei, conform unui comunicat de presă.

Comments

comments

Previous

Triatlonul e trificil

Next

Căldură mare, monșer! Cum ne hidratăm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also