marți, mai 28 2024
Isostar, lider de nutriție sportivă în Europa, lansează şi în România, concomitent cu restul ţărilor europene, noile produse Isostar Endurance+, o gamă de energizante sărate, o gamă expert de produse special dezvoltate pentru sportivii ce practică alergarea pe distanţe lungi, triatlonul, ultramaratonul, alergarea montană, ciclismul pe distanţe lungi/solicitante.

Această gamă înglobează produse consacrate deja în sporturile de anduranţă din gama Isostar (până acum sub denumirea Long Energy Endurance) precum şi trei noi produse, premieră pe zona de nutriţie sportivă: gama de energizante sărate.

“Prin lansarea Endurance+, Isostar îşi consolidează poziţia de expert în nutriţie sportivă în Europa, printr-o gamă inovatoare (gama sărată) şi produse tehnice ce susţin performanța sportivă în condiţii climaterice extreme sau în situaţii de efort intens/prelungit. Noua gamă este disponibilă începând cu 1 iulie în magazinele specializate de echipament sportiv, în magazinele online de sport precum şi pe www.nutrivita.ro”, spune Cristina Gîrleanu, Marketing Manager Isostar România.

Mixul optim între tehnicitate, nutrienţi esenţiali şi gustul plăcut şi revigorant din produsele Endurance+ îi vor susţine pe atleţii profesionişti sau amatori în a-şi depăşi limitele în cursele şi antrementele susţinute din perioada următoare.

Băutura izotonică roșii-busuioc 48g/porție

aFormula concentrată în carbohidrați (42g/portie), cu aport sporit de sodiu (480mg/portie), vit. C, E și B1, pentru a compensa pierderile de electroliți, ideală pentru cursele lungi, în care sportivul nu mai poate consuma izotonice dulci.

Piure energizant de legume 90g/porție

b

O rețetă inedită cu morcovi, cartofi dulci și griș, îmbogățită cu maltodextrină, avînd o aromă placută și o textură semi-fluidă. Nu necesită apă pentru a fi consumat. 90% din energie din carbohidrați. Ajută în etapele dificile ale unei curse, cînd apare senzația de foame și nevoia de a avea o textură mai consistentă în stomac, fiind in același timp ușor de înghițit.

Cracker cu cremă de șuncă și brînză 25g/porție

c

Gustări crocante și gustoase, bogate în proteine (27g/100g) ce contribuie la hrănirea fibrei musculare în efort. Cu 48% carbohidrați, pentru un plus de energie. Format unic în piață. Ușor de luat în rucsac pentru cursele de bicicletă sau alergare montană, cînd pot potoli foamea și redă tonusul muscular.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Mai lejer, de vară

Next

Binele în pas alergător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also