luni, mai 20 2024

Atențiune, atențiune. Mai e doar o săptămână în care să vă puteți înscrie la triatlonul Fără Asfalt. Locuri limitate.

FA

A patra ediție a triatlonului Fără Asfalt va fi pe 1 iunie 2013. Evenimentul este construit pe un concept ecologic, iar la cele trei ediții precedente organizatorii au urmărit să promoveze mișcarea outdoor ca alternativă pentru petrecerile de pe plajă și triatlonul ca variantă de ”reciclare” a preocupărilor de fiecare zi. Anul acesta atenția lor se îndreaptă înspre ideea de echilibru, triatlonul devenind astfel calea de mijloc către o stare de bine și redescoperirea naturalului.

Investiția în atmosfera festivă a evenimentului nu lipsește nici anul acesta, existând premii atât pentru categoria “open” – cei mai buni 5 participanți la trialton, masculin + feminin – cât și pentru toate cele 7 categorii de vârstă (masculin + feminin), iar petrecerea de după concurs va avea toate condimentele necesare pentru a-i ține pe participanți până târziu pe plaja de la Micul Golf din localitatea 2 Mai.

FaraAsfaltCa organizare, anul asta vor exista câteva mici schimbări:
– va fi o singură categorie de concurs  – nu mai există tura lungă și tura scurtă, ci doar o variantă intermediară cu miză pentru cei bine antrenați și accesibilă începătorilor – 1000 m înot, 33 km mtb și 8 km alergare pe scoici, piatră și drum de pământ.
– ordinea probelor este înot – bicicletă – alergare.
– vor fi categorii de vârstă și pentru ștafete, mai exact două categorii: sub 120 ani și peste 120 de ani (desigur, suma vârstelor celor din echipă)
– există un singur sponsor din zona de bike, Surmont Bikestore, care aduce în prim plan bicicletele Trek. Ei vor asigura, la nevoie, și service-ul concurenților pe traseu.
– premiile nu sunt doar sportive sau comerciale ci și un îndemn la studiu și introspecție
– partenerii evenimentului sunt eMAG și Rexona, iar sponsorii principali NetSun, FAN Courier si Tyr. Securitatea va fi asigurată de către BGS, asistența medicala de Regina Maria, iar rehidratarea pe traseu de Dorna și High5.

Triatlonul Fără Asfalt este primul eveniment din calendarul competițional de triatlon al anului 2013 și din circuitul Bioeel, aflat anul acesta la a treia ediție.

Atențiune, atențiune! Ultima zi de înscrieri pentru concurs este 24 mai 2013, iar apa mării este caldă încă de pe acum!

O poveste mai veche de la Fără Asfalt 2011 aici.

Comments

comments

Previous

Duminica in familie. La alergare, desigur.

Next

Crosul Băile Felix. Iar un weekend plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also