joi, aprilie 18 2024

Loterie

Imaginea zilei vine de la România LiberăCe nume s-ar potrivi fotografiei?

După mine, imaginea rezumă în mare măsură spiritul crosului Loteriei, de duminică, cînd mulţi oameni, inclusiv alergători şi copii, mai curînd s-au înghesuit pentru premii sau pentru a primi un tricou, în loc să se bucure de alergare în sine.

Comments

comments

Previous

Maieru, Giurgiu, Băicoi, Braşov

Next

Mebrahtom Keflezighi. Despre naraţiune şi identitate

5 comments

  1. corect, ai surprins esenta: „fuga dupa premii” si cam la asta se rezuma ideea de alergare in Ro

  2. Nu pot sa fiu de acord pe de-a-ntregul cu voi…
    E clar ca au fost unii care au venit tintit pentru premiile mari, iar altii tintit pentru acel tricou ieftin, insa cei mai multi au venit ca si noi „sa ne simtem bine” :))

  3. Eu continuu sa am o atitudine ambivalenta fata de crosul Loteriei. Desigur ca m-am bucurat de alergare, dar nu pot uita sentimentul neplacut de de la start, cind adulti dar si numerosi copii se inghesuiau sa se plaseze cit mai in fata numai pentru a avea sanse mai mari la premii. Am vorbit cu un copil (care in mod normal nu trebuia sa ia startul alaturi de seniori) si mi-a spus ca antrenorul l-a impins in fata…
    Si fotografia imi inspira sentimente contradictorii… ba mila, ba amuzament. Titlul meu ar fi in aceste conditii: (In)deferenta.

  4. Sper doar că titlul adevărat al imaginii nu este „tineretul român privindu-şi viitorul”, ca atunci ar fi de-a dreptul deprimant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also