sâmbătă, februarie 24 2024

O mulțime de informații pe scurt.

– Rezultatele finale ale semi-maratonului Gerar sunt disponibile aici (mulțumită eforturilor lui Gabriel Solomon, care o să-și primească răsplata mai jos). Galerie cu fotografii super realizate de Alex Spineanu aici.

– Tot, duminică 30 ianuarie, dar pe alte meridiane au mai avut loc și alte alte curse cu participare românească. Astfel, la Osaka, Adriana Pârțea s-a clasat pe locul al șaptelea în acest cunoscut maraton destinat exclusiv femeilor, cu un timp de 2h:32min:44sec. Pe o vreme câinoasă, doar trei grade Celsius şi un vînt puternic, podiumul a revenit în întregime ţării gazdă: Yukiko Akaba (2h:26min:29sec), Mai Ito (2h:26min:55sec) şi Chika Idorie (2h:27min:26sec).

În aceeași zi, dar la Marrakesh, cei trei români care vor să alerge pe toate continentele în mai puțin de șase luni au bifat și Africa. Rezultatele lor: Viorica Gabrian (3h:42min:30sec), Dan Lixandru (3h:35min:09sec) și Ilie Roșu (4h:21min:08sec). Lor li s-a alăturat și Marian Tudorică (3h:33min:40sec).

Concursul Alerg.ro privind desemnarea primilor cinci echipe masculine la semi-maratonul Gerar are un cîștigător: omniprezentul și omnipotentul (a contribuit semnificativ la organizarea concursului, a cronometrat și a făcut clasamentul final, a participat la concurs etc, etc) Gabriel Solomon. El a nominalizat exact trei dintre primele cinci echipe. În același concurs Oana a identificat două echipe, Liviu – una și Sabin Vasile – zero.
Cîștigătorul moral sunt totuși eu, deoarece am ghicit – neoficial – primele patru echipe:-). Dar Gabriel va primi o cutie de geluri izotononice Isostar.

Comments

comments

Previous

Gerar în imagini

Next

Pe verticală. Sau despre alergatul pe scări

3 comments

 1. yeeey … am motiv sa desfac sampania ;))
  A fost un concurs dificil dar programele de analiza statistica s-au ridicat la nivelul asteptarilor, ale mele cel putin, neputand sa ajunga totusi la acuritatea instinctului de calibru tau Marian.

 2. Imi pun cenusa in cap, ca am uitat sa corectez o eroare de mai sus.
  Clasamentul nu a fost realizat doar de mine, ci cu ajutorul urmatorilor oameni:
  – Oana Badea
  – Florentina Florea
  – Edi Petrov
  – Mircea Solomon

 3. Asa da…nu e nevoie de cenusa:) Multumesc si eu oamenilor care au ajutat la intocmirea clasamentului. Dand Cezarului ce-i al Cezarului trebuie sa spunem totusi ca sistemul de notare a timpilor, partiali si finali, a fost pus la punct de Gaby intr-un mod foarte usor de folosit si rapid, asa ca toate motivele sa desfaca sampania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also