marți, mai 28 2024

Liderul european de nutriție sportive lansează o nouă provocare: aleargă, înregistrează-ți alergările și poți participa gratuit la Paris Marathon. Plus alte premii de 8.900 de lei! (P)

ISO
Așadar, nu e nevoie să cumperi vreun produs Isostar.

E nevoie doar să îți înregistrezi alergările din perioada 14 decembrie 2015 – 3 februarie 2016 (poți înregistra și retroactiv) și poți participa la concursul cu premii organizat de către Isostar.

Cum te înscrii?
Pentru a se putea înscrie în competiție, alergătorii vor accesa aplicațiaAlătură-te echipei Isostar” disponibilă în link-ul hyperurl.co/jt3hoc și pe pagina facebook.com/Isostar.Romania și vor apăsa butonul „Accept provocarea!”.

Ulterior, vor alege din aplicațiile sport de alergare partenere (Garmin, Strava, Nike+, Runtastic) pe cea utilizată cel mai des pentru monitorizarea sesiunilor de alergare (o singură aplicație posibilă per participant) și se vor conecta la aceasta direct din aplicația Isostar.

Pasul final îl reprezintă distribuirea sesiunilor de alergare înregistrate. Automat vor fi înregistrate toate sesiunile de alergare din perioada campaniei. Actualizările se pot face până în ultima zi a campaniei, pentru întreaga perioadă 14 decembrie 2015 – 03 februarie 2016. Datorită acestui aspect, pot apărea surprize până în ultima clipă a competiției. Cu cât mai multe sesiuni de antrenament sau kilometri alergați, cu atât participanții se află mai aproape de podium și de premiile atractive oferite!

Ce premii se oferă?
Sesiunile de alergare înregistrate le pot aduce alergătorilor amatori premii în valoare de peste 8.900 de lei: 4 înscrieri la cel mai mare maraton din Europa continentală: Marathon de Paris (3 aprilie 2016) și câte o lună de antrenament intensiv cu echipa Team Run, 12 seturi de căști de alergare Wireless Bluetooth Plantronics sau 4 seturi de accesorii de compresie de la Compressport.

În cadrul competiției există patru tipuri de clasamente:
•    Distanța alergată – femei
•    Distanța alergată – bărbați
•    Număr de sesiuni de antrenament – femei
•    Număr de sesiuni de antrenament – bărbați

Participanții clasați pe locul 1 la fiecare din cele patru categorii vor primi câte o înscriere gratuită la Marathon de Paris și o lună de antrenament cu Team Run.

Participanții clasați pe locurile 2-4 la fiecare din cele patru categorii vor primi câte un set de căști de alergare wireless Bluetooth Plantronics.

Participanții de pe locurile 5 la fiecare din cele patru categorii vor primi câte un set de echipament de compresie de alergare Compressport.

“Prin noua promotie „Alătură-te echipei Isostar la Marathon de Paris 2016” dorim să recompensăm fidelitatea consumatorilor Isostar ce au drept pasiune alergarea pe distanțe lungi și să încurajăm practicarea acestui sport, având în vedere multiplele beneficii pentru sănătate pe care le oferă”, spune Adelina Păsat, director comercial Nutrivita Marketing & Distribution – unic importator al produselor Isostar în România.

Printre competițiile de alergare susținute de Isostar în 2015 se numără Maratonul Internațional București, Isostar Maratonul Zăpezii, Semimaratonul Internațional București, Maratonul Internațional Cluj, Semimaratonul Gerar, Semimaratonul Iași, Maratonul Regal, Maratonul Dacilor, Maratonul Aradului precum și seria de maratoane istorice, toate cu un un număr de peste 20.000 de participanți.

Comments

comments

Previous

Cea mai performantă tehnologie. E și gratis!

Next

Retrospectivă 2015. Cursele lungi (II)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also