miercuri, aprilie 24 2024
Pentru al cincilea an consecutiv, DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține Comitetul Național Paralimpic și pe sportivii care doresc să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Pentru a le îndeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, și-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către această cauză, se arată într-un comunicat de presă. Astfel, toți concurenții care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, pot concura pe culmile Carpaților, dar și să scrie o poveste frumoasă despre omenie și bunătate, despre recunoștință și apreciere la adresa sportivilor paralimpici români.

În acest an, alături de toți participanții la eveniment, se va alătura la start o echipă de ștafetă formată din trei atleți paralimpici, oferind un exemplu de motivație și determinare.

În plus, ca o continuare a proiectului inițiat anul trecut, Ziua Sportului Paralimpic se va desfășura, și în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei. Așadar, pe 22 iunie, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea șansa să cunoască mai multe despre cauza socială pe care evenimentul a ales să o susțină în ultimii cinci ani. Participanții vor putea interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football și goal ball.

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere!, cu opțiune pentru maraton, semimaraton, ștafetă sau Crosul Copiilor. Până pe 31 mai, doritorii pot beneficia de pachetul Regular, la prețul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice și de 160 lei / participant pentru companii.

 

Comments

comments

Previous

Premieră mondială românească. Profiteroliada

Next

Predeal Forest Run. La debut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also