joi, septembrie 23 2021

Omul gospodar își face iarna car. Iar alergătorul prevăzător urmărește reducerile la curse.

 red
În continuare, o scurtă listă a celor mai importante competiții de alergare care au dat drumul la înscrieri sau care au o perioadă în care puteți beneficia de reduceri.

Șosea

  • S-a dat drumul înscrierilor pentru a doua ediție a Maratonului Internațional Brașov, ce va avea loc pe 29 mai. Sistemul e destul de complicat, propune un sistem de prețuri în funcție de ordinea înscrierii. Detalii aici.
  • Înscrieri la preț redus, de 50 lei, pînă pe 31 ianuarie, pentru Tușnad Maraton. Ajuns la ediția a 8-a, concursul se desfășoară pe 4 iunie și propune mai multe probe: semimaraton individual și ștafetă (pe distanța de 23 km) și drumeții de 8km, respectiv 16 km. Detalii aici.
  • Tot pînă la sfîrșitul lunii este o ofertă de înscriere la preț redus pentru doritorii care vor să alerge pe nisip, la Mamaia. Oferta vine din partea Maratonului Nisipului, ce are loc pe 27 martie, iar mai multe info se pot afla de aici.
  • Are și Moldova cursele ei…. Pînă la sfîrșitul lunii, înscrieri la preț redus la Semimaratonul Iași, ce se va desfășura pe 24 aprilie. Condițiile sunt prezentate aici.

Trailrun / Montan

  • Joi 14 ianuarie, la ora 00:00 începe Happy Registration Day – taxă minimă de înscriere – la Retezat SkyRace Intersport. Pe moment nu sunt mai multe informații, însă trebuie urmărit site-ul oficial.
  • Pe 15 ianuarie încep înscrierile la Semimaratonul Brașov Intersport , ce va avea loc la începutul lunii aprilie. Pe moment nu sunt informații suplimentare, dar merită urmărit tot site-ul oficial.
  • Interesat de o alergare de tip vertical race? Care se desfășoară și noaptea? Parîng Night Challenge poate fi o opțiune. Concursul se desfășoară pe 20 februarie, iar o ofertă la înscriere e valabilă pînă la sfîrșitul lunii. Info aici.
  • Pînă la sfîrșitul lunii puteți beneficia de o ofertă interesantă a celor de la Brașov Marathon, în sensul că se pot plăti patru locuri pentru cinci participanți. Competiția are loc pe 23 aprilie. Mai multe informații aici.
  • O invitație la Cluj, unde cei interesați să participe la Făget Trail Running beneficiază pînă pe 31 ianuarie de înscriere gratuită. Concursul are loc pe 24 aprilie, iar detalii se pot afla de aici.

Comments

comments

Previous

“O femeie, a-ntâia, și o Dacia 1300. Roșie”

Next

Nu-l știți pe Abbas?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also