sâmbătă, octombrie 1 2022

Alegerile au trecut, dar votul rămîne. Şi nu e vorba de un vot politic, ci de unul al cărui scop este sprijinirea unui alergător.

Revin aici cu prezentarea campaniei “Căutăm oameni mari”, a BRD, care susţine financiar o persoană cu potenţial real şi care încearcă să îşi împlinească un vis.

Printre „concurenţi” se numără şi Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi care îşi doreşte o medalie olimpică la JO de la Londra din 2012. Ciprian va concura în proba de triatlon, adică va trebui să înoate 1.5km, să meargă pe bicicletă 40 de km şi să alerge 10km. Tînărul, care a crescut într-un cămin de orfani, este acum student la Facultatea de Sport şi are nevoie de bani pentru a urma un stagiu de pregătire specifică, de un an de zile, în Spania.  Povestea lui poate fi citită aici.

Dacă vrei să sprijini pe acest sportiv – sau, dacă nu, pe oricare dintre persoanele ce încearcă să îşi îndeplinească un vis – e suficient să accesezi site-ul www.cautamoamenimari.ro şi să-ţi creezi un cont.
Alegere optimă!

Comments

comments

Previous

Din imaginile anului

Next

Plan la rece, pentru douămiizece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also