miercuri, noiembrie 29 2023

Kenyanul Felix Kangogo, la masculin, și etiopianca Almaz Fekade, la feminin, au câștigat ediția din acest an a Raiffeisen Bucharest International Marathon (Maratonul Internațional București). Altfel, la toate probele incluse în programul MIB au participat peste 7.000 de persoane, din peste 40 de țări.


Aflat la prima sa cursă în afara țării de origine, Kangogo a înregistrat timpul de 2h:15min:19 sec, fiind urmat în clasament de compatriotul său Amos Choge, 2h: 18min:49 sec și de etiopianul Dibaba Ararso cu 2h:19min:27 sec. În competiția feminină, Almaz Fekade s-a impus cu timpul de 2h:38min:9 sec, pe locul doi a sosit Mary Lorenge (Kenya) cu 2h:40min:00 sec, iar pe trei Paula Todoran cu 2h:48min:20sec.

La semi-maraton masculin pe primul loc a sosit Tom Payn (Marea Britanie), cu timpul de 1h:10min: 4sec. În proba feminină s-a impus Ancuța Bobocel, cu 1h:13min:30 sec.

La maraton, cursa scaunelor cu rotile a fost câștigată de Petru Pungă.

Cursa de ștafetă (4×10,54 km) a revenit echipei Știința Bacău. Cursa populară Gillette (3,5 km) a fost câștigată de Ionuț Betej la masculin și de Florentina Buga la feminin.

Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Foto: Facebook / Serban Damian

Comments

comments

Previous

Circulația restricționată în București. Vine maratonul!

Next

Opt din opt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also