miercuri, septembrie 28 2022
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) anunță că cea de-a 10-a ediție a Maratonului București va avea loc în perioada 14-15 octombrie a.c, o săptămînă mai tîrziu decît se programase inițial..Punctul de start și de sosire vor fi tot în Piața Constituției.

E a doua oară cînd se întîmplă. Și tot din motive legate de organizarea unei întîlniri NATO la București.

Deși data de desfășurare a Maratonul București a fost anunțată cu un an înainte, anume pe 8 octombrie, acesta fiind unul dintre criteriile de a fi înscris în calendarul AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor Stradale), IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism) și FRA (Federața Română de Atletism), de curând a fost anunțată la București în aceeași dată, Adunarea Parlamentară NATO.

Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului București și, din motive de securitate este imposibil să fie organizate două evenimente de o astfel de anvergură în același timp în capitală. Această decizie a fost luată de către autoritățile abilitate ale statului de curând și fiind un caz de forță majora, Bucharest RUNNING CLUB este obligată să schimbe data evenimentului, se arată într-un comunicat de presă.

Bucharest RUNNING CLUB cere scuze tuturor alergătorilor care s-au înscris precum și celor din străinătate care și-au achiziționat bilete de avion și îi roagă pe cei care au fost afectați de această schimbare să îi contacteze: alexandra.tatar@abrc.ro și bianca.rosu@abrc.ro încercîndu-se găsirea unor soluții punctuale pentru fiecare problemă în parte.

Comments

comments

Previous

Marele Alb-Albastru și-o mângâiere

Next

FRA are un nou președinte

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also