sâmbătă, iunie 15 2024
Pentru al patrulea an consecutiv, Maratonul DHL susține sportivii paralimpici, iar anul acesta obiectivul este identificarea noilor talente, astfel încît sportivii români să ne poată reprezenta cu succes la Jocurile Paralimpice din Japonia, din 2020.

Alergătorii sunt așteptați la cea de-a IX-a ediție a Maratonului DHL care va avea loc pe 16 iunie la Cheile Grădiștei – Fundata, o nouă locație cu multiple facilități și standarde de nivel olimpic, unde se vor alinia la start toți pasionații de alergare, atât experimentați, cât și începători, care își doresc să ia parte la această cursă montană de top din România.

Până pe 30 mai taxa este de 110 lei/ participant pentru persoane fizice și de 125 de lei/ participant pentru persoane juridice, se arată într-un comunicat de presă.

Click aici pentru înscriere.

Din cele 42 de categorii de concurs, în funcție de vârstă, se poate opta pentru:

Maraton – 42 km, +2.200m diferență de nivel;

Semimaraton – 21 km, + 1.000m diferență de nivel;

Ștafetă – 7 km, în echipe de 3 sau 6 persoane;

– Copiii au parte, și în acest an, de o cursă specială, Crosul Copiilor, pe o distanță care variază între 500 m și 1 km, în funcție de vârstă.

Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton. Cursele pentru copii sunt deschise tuturor participanților cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani.

Cei care se înscriu la oricare dintre probele din concurs vor contribui direct la cauza sportivilor paralimpici, toate fondurile strânse din taxele de participare fiind donate Comitetului Național Paralimpic.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook:

maratondhl.ro

facebook.com/dhlmaraton

ro_marketing@dhl.com

 

Comments

comments

Previous

Florea, FRA. Despre ultramaratonul montan (II)

Next

Radu Milea. Replică pentru FRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also