miercuri, noiembrie 29 2023

Alergătorul la Maratonul București, cu cea mai ”FUNny costumație” și cu cea mai mare susținere din partea prietenilor, poate să cîștige o excursie de două persoane în Kenya.

Premiul este oferit de către agenția FUN Trip, partener al Bucharest RUNNING CLUB.

m

Regulamentul concursului:

  1. Fă-ți o poză îmbrăcat în costumație FUNny în Piața Constituției în fata porții de sosire, după ce ai alergat la una dintre competițiile pentru adulți din cadrul Maratonului București din 9 octombrie  (probele admise: maraton, semi-maraton, ștafetă, cursa populară); poza ta trebuie sa fie cu numărul de concurs de la cursa la care ai participat și cu medalia de finisher.
  2. Încarcă poza pe pagina de FB a Maratonului București Raiffeisen Bank – https://www.facebook.com/BucharestMarathon cu mesajul: „Îmi doresc să câștig excursia în Kenya oferită de Funtrip la Maratonul București pentru că….”
  3. Îndeamnă-ți prietenii să-ți dea Like la poză.

Alergătorul cu cel mai mare număr de Like-uri strânse până în data de 19.10 ora 23:59, va primi premiul: o excursie de două persoane în Kenya.

Următorii 20 de participanți vor primi o reducere de 100 euro la oricare excursie cu Funtrip.

Festivitatea de premiere va avea loc la Gala Bucharest RUNNING CLUB ce va fi anunțată ulterior.

Condiții obligatorii de participare și validarea concurentului: să aibă minim 18 ani; să fie înscris cu toate datele personale pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro; concursul este disponibil tuturor participanților rezidenți în România; să participe costumat la una dintre probele alese ale evenimentului; să monitorizeze numărul de like-uri primite și să trimită pe 20 octombrie un print screen cu aceste like-uri la adresa alexandra.tatar@abrc.ro.  În cazul în care mai mulți concurenți obțin același număr de like-uri, departajarea se va face prin tragere la sorți (Random.org) (P)

Comments

comments

Previous

Mi-e dor de Peter Pan

Next

Știri pe scurt. Rezultatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also