marți, mai 28 2024

Cum pentru ce? Pentru un cros… Forever Living Products îi invită pe toţi cei dornici de un stil de viaţă sănătos să petreacă într-un mod diferit ziua 15 mai 2011,  participând la ediţia a VIII-a a crosului „Fii sănătos cu Aloe vera”.

Crosul, care are o lungime de circa 4 km, se va desfăşura pe traseul Piaţa Charles de Gaulle – Bd Constantin Prezan – Şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Bd Aviatorilor – parcul Herăstrău.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 08:30, la standul special amenajat la intrarea în parcul Herăstrău dinspre Piaţa Charles de Gaulle. Participanţii vor putea concura la 12 categorii (femei şi bărbaţi, categoriile de vârstă fiind: până la 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 34 de ani, 35 – 44 de ani, 45 – 60 de ani şi peste 61 de ani).

Startul oficial va fi dat la ora 10:00 de către maestra emerită a sportului, Violeta Beclea, iar premiile vor fi înmânate de fosta canotoare Elisabeta Lipă, multiplu medaliată olimpic şi mondial.

Printre momentele speciale pregătite de organizatori se numără şi un concert Fly Project, care va avea loc înaintea festivităţii de premiere, se arată într-un comunicat de  presă.

De asemenea, fiecare participant la cros va putea participa la tombola organizată cu ocazia evenimentului, în cadrul căreia vor fi acordate premii constând în rucsaci, tricouri şi biciclete.

Comments

comments

Previous

EcoMarathon 2011. Cifrele

Next

Noutăți la Maratonul Internațional București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also