luni, mai 20 2024

Sunt momente când cuvintele sunt de prisos. În astfel de momente e nevoie doar de fapte concrete sau de un gând bun.

ars

Am tot ezitat asupra modului în care să încep acest text. M-am gândit să vorbesc despre faptul că alergătorii, cei pe care îi știu, dar și mulți necunoscuți, au dovedit nu o dată că formează cu adevărat o comunitate. Să vorbesc despre fapte de altruism sau despre gesturi de generozitate la care am fost martor sau despre care am auzit că s-au întâmplat în această lume mică. Sau, cel puțin, să pomenesc despre multele ocazii în care crosuri, concursuri, alergări au devenit pretext pentru fapte caritabile.

Dar, nu, în astfel de momente prea multe cuvinte nu ajută la nimic.

Faptele așadar.

Cu puțin timp în urmă, casa cumnatului lui Adrian Ber a ars din temelii. Omul și familia sa au pierdut aproape totul. Cătălin e însă un bărbat puternic, capabil să reconstruiască, să o ia din nou de la început. A primit până acum ajutor din partea prietenilor, a rudelor și a reușit deja să înalțe din nou acoperișul.

Se apropie însă iarna. Familia lui Cătălin are nevoie de o centrală termică. Aceasta costă 1800 de euro.

Dacă doriți să ajutați și să contribuiți la strângerea acestei sume
–    Puteți dona online aici

–    Puteți face un transfer bancar în contul RO50CITIB000001000124400 (titular Adrian Ber) cu mențiunea ”pentru Cătălin”.

– Plata prin paypal se poate face de pe pagina youcaring.com/catalin sau la beradrian@yahoo.com

Mulțumim.

Comments

comments

Previous

'World harmony run' în România

Next

Au, inima mea!

1 comment

  1. Ca de obicei, foarte frumos spus Marian, dar nu sunt de acord cu titlul: „Nimic despre alergare”. Ce legătură are asta cu alergarea? Tenacitatea de care a dat dovadă Cătălin, este specifică alergătorilor, care nu se opresc indiferent cât de tare doare sau ce obstacole au în față.
    Și mai e ceva. Cătălin a primit ajutor de la foarte mulți oameni, o solidaritate care o văzusem până în prezent numai în rândul alergătorilor. Poate că suntem molipsitori și pentru restul populației 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also