luni, mai 20 2024

Au rămas mai puțin de două săptămîni pînă la startul Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, competiție marca RUNFEST.

Crosul, aflat la ediția a 4-a, oferă multiple curse dedicate atît celor care vor să își testeze abilitățile în trail running, celor care vor să alerge împreună cu prietenii, cît și persoanelor care vor să facă sport în familie.

fox

Iată cîteva noutăți, atît beneficiile de care vor avea parte concurenții la zona de Start/Finish dar și despre pachetele competiționale oferite în săptămîna evenimentului.

În kiturile de concurs se vor regăsi, pe lîngă elementele deja anunțate și noi produse oferite de sponsorii care s-au alăturat acestui cros. Astfel, fiecare concurent (+12 ani) care s-a înscris la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon va primi un pachet ce include: număr de concurs; cip unic de cronometrare; tricou tehnic* personalizat RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon 2016; voucher discount special pentru cumpărături la Running Warehouse Europe; baton Isostar; un plic cu H24 Hydrate oferit de Herbalife; un tub de ArtroMax Gel, un ARTRO Tab, capsule efervescente, produse dedicate sportivilor și oferite de Health Advisors; un pachet de biscuiți de la Toortitzi; un pachet de Persil Gel 20 wl, asigurat de Persil; medalie de finișer; o porție de paste Barilla și o doză Ciuc Natur Radler la finalul evenimentului, aceasta din urmă fiind alocată doar adulților; alte produse oferite de sponsori. La acestea se adaugă serviciile evenimentului, detaliate în pagina dedicată crosului de pe www.runfest.ro.

Vă reamintim că pe 28 august vor avea loc 32 de curse de alergare în pădurea Băneasa, împărțite în funcție de vîrste și abilități, pe patru trasee: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

Toți copiii cu vîrstele cuprinse între 6 și 11 ani, care participă la KIDS RACES, beneficiază de înscrieri gratuite, în limita a 250 de locuri. Totodată, copiii vor avea incluse în pachetele competiționale produse dedicate lor, precum Solix Kids Multivitamine + Ca și bidon personalizat Solix.

Ultima zi de inregistrare la RUNFEST – Bucharest FOX TRAIL Half Marathon sustinut de Barilla si prezentat de Persil este miercuri, 24 august, iar pentru acces direct click aici.

*Pentru a primi tricou tehnic de concurs în kit-ul KIDS RACES, trebuie bifată această opțiune în momentul înscrierii.

Comments

comments

Previous

Despre problemele alergării montane. Și nu numai

Next

Primul Maraton. Silvia Maria Roșca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also