miercuri, mai 29 2024

Anul acesta, Fundația Comunitară Cluj și Runners Club  vă propun să alergați pentru  cauza Secției ATI a Spitalului de Copii din Cluj, participând la cea de-a doua ediție a Maratonului Internațional Cluj ce se va desfășura pe 22 aprilie 2012.

Înscriindu-vă ca alergător individual în cadrul Maratonului Internațional Cluj  sau în ștafetă puteți să vă alăturați inițiativei alergând pentru dotarea cu aparatură a secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Copii Cluj, se arată într-un comunicat de presă.

Odată înscriși în competiția oficială, următorul pas este să vă înscrieți ca alergător și pe platforma Fundației Comunitare Cluj.

Maratonul este un eveniment important pentru orașul Cluj Napoca și pentru Transilvania, reprezentând atât o competiție sportivă cu nivel tehnic ridicat, ce reunește sportivi din mai multe orașe ale țării și din străinătate, cât și un eveniment social ce implică o mare varietate de oameni pasionați de fenomenul sportiv.

Fundația Comunitară Cluj și Runners Club pun în legătură nevoiele și resursele Clujului, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor de aici, stimulând totodată implicarea și inițiativa clujenilor pentru un oraș în care să îți facă plăcere să locuiești, să îți crești copiii, să studiezi.

Asociaţia Runners Club și Bigtime Production, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Federaţia Română de Atletism, sunt organizatorii acestui amplu eveniment sportiv.

Conceptul evenimentului porneşte de la ideea de a reuni într-o competiţie deschisă atât alergători profesionişti cât şi amatori, din ţară şi străinătate, într-un proiect comun ce îşi propune să promoveze în rândul publicului local un mod de viaţă sănătos şi activ prin practicarea alergării.

Sunt cinci probe: maraton (42,195km), semimaraton (21,0975km), maraton ștafetă (4×10,55km), cursa populara (6km) si Cursa de copii (2km).

 

Comments

comments

Previous

Rick și Dick

Next

În Gazeta Sporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also