miercuri, noiembrie 29 2023

Isostar recompensează alergătorii de anduranță cu un premiu inedit: un sejur la Marathon de Paris.

Iso
240 de premii. Și unul mare, mare de tot. Cam aceasta este ”oferta” Isostar pentru practicanții sportului, indiferent de disciplină sau de nivelul de performanță.

Astfel, în perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015 orice cumpărător al produselor Isostar în valoare minimă de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casă/factură se poate înscrie pe site-ul provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicația disponibilă pe facebook.com/Isostar.Romania și poate intra în cursa pentru premii.

E vorba de 240 de premii constând în accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiu – un sejur în doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015.

Regulamentul promoției poate fi consultat pe pagina web a campaniei.

Marathon de Paris, aflat în 2015 la a 39-a ediție, este una dintre cele mai longevive competiții de gen, atrăgând din 1976 încoace, an de an, un număr mare de alergători. În 2015 sunt așteptați la start peste 50.000 de alergători de maraton din întreaga lume. De altfel, înscrierile au fost epuizate încă de la începutul lunii decembrie.

Începând cu anul viitor, la Marathon de Paris participanții se vor bucura de susținere nutrițională de la Isostar înainte, în timpul și după cursă. Se vor consuma peste 35 de tone de băutură izotonică și 50.000 de batoane energizante dar și aproape 220 de tone de apă, 23 de tone de banane, 15 tone de portocale sau 2 tone de fructe uscate.

“Campania Aleargă de Paște la Paris cu Isostar este cadoul nostru de Sărbători pentru toți pasionații de sport din România. În paralel cu această campanie, continuăm să recompensăm fidelitatea consumatorilor noștri prin promoții speciale precum cadouri la cumpărare, reduceri de preț, degustări derulate în magazinele și centrele sportive partenere.

În plus, fanii de pe rețelele de socializare ale Isostar România se vor bucura de premii speciale și surprize pe toată perioada promoției,” spune Adelina Păsat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribution,  unic importator al produselor Isostar în România.

Comments

comments

Previous

Apocalipsa după Gerar!

Next

Ego-ul care transpiră

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also