luni, mai 20 2024

Alergare la Măcin
Ciclism şi alergare montană, pentru copii şi adulţi deopotrivă. Pe 11 iunie, asociaţia Bike Works organizează Măcin Mountain Fun 2016, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea. În cadrul competiției se va desfăşura un concurs de ciclism montan „Măcin XC” (ediţia a patra), un concurs de alergare montană denumit Măcin Cross (ediţia a doua), precum şi două curse pentru copii, una de MTB şi alta de alergare. Ambele curse pentru copii sunt gratuite. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al concursului, la adresa mxc.bikeworks.ro.

Sib
340 mii la Sibiu
Circa 2500 de alergători s-au aliniat la linia de start, sâmbătă 28 mai, la cea de-a cincea ediție a Semimaratonului Sibiu. Alături de ei, peste 1000 de susținători au încurajat alergătorii. Dincolo de atmosferă și de rezultate, pe care le vom prezenta în curînd, trebuie menționat că peste 340.000 de lei s-au strâns pentru cele 21 de proiecte sociale, depășind obiectivul general de strângere de fonduri propus de organizațiile ne-guvernamentale. Susținerile continuă până la 01 iulie 2016, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Proiectul SPRINTEN
Fundația PROAM Events și MPG anunță primii pași făcuți de proiectul de responsabilitate socială SPRINTEN, cu scopul de a reda libertatea de mișcare celor care au mare nevoie de ea!
Prin intermediul fondurilor strânse în cadrul evenimentelor sportive derulate de MPG, cu destinația SPRINTEN, și cu ajutorul de specialitate oferit de terapeuții Centrului KinetoBebe, cinci copii beneficiază în prezent de ședințe în vederea recuperării funcțiilor motorii.
“Ne dorim să trăim momentul în care copiii incluși în proiectul umanitar SPRINTEN vor putea face primii pași și nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le mulțumim tuturor celor care, prin donațiile, eforturile și perseverența lor, au făcut posibil acest pas uriaș înainte în acest proiect”, a afirmat Sanda Mocuța, directorul general al MPG și coordonatorul SPRINTEN. Donațiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe www.sprinten.org, cât și la sediul MPG.

Foto: Raluca Vintilă – Semimaraton Sibiu

Comments

comments

Previous

Îndrumar de erou!

Next

Șoc. Mila își dă demisia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also