marți, mai 28 2024

PUMA a lansat de curând PUMATRAC, o aplicaţie specială de running pentru iPhone. Aceasta poate fi descărcată de pe App.Store
pumatrac
Având un design user-friendly şi folosind tehnologie Tictrac, PUMATRAC analizează modul în care condiţiile exterioare îţi afectează performanţa în alergat. Oferind aceste informaţii unice despre comportamentul de alergat, aplicaţia a fost creată pentru a motiva atleţii să iasă în aer liber şi să descopere modalităţi prin care pot să îşi eficientizeze cât mai mult antrenamentul, însă fără a uita să se distreze pe parcursul traseului lor.

PUMATRAC are nevoie de foarte puţine date, am spune chiar deloc, pentru a oferi aceste informaţii, ceea ce o face şi complet diferită de celelalte aplicaţii existente pe piaţă. În schimb,  PUMATRAC foloseşte predominant date bazate pe anumiţi factori de mediu precum: fazele lunare, vremea, locaţia, altitudinea, playlistul de muzică, momentul din zi, ziua din săptămână, anotimpul şi activitatea de Social media.

Poate nu este un cadru tocmai idilic să alergi când vremea nu este OK, dar dacă ai şti ca atunci alergi mai repede? Daca alergi mai repede prin ploaie sau alergi pentru o perioadă mai lungă, în timp ce asculţi muzică Hip-Hop, PUMATRAC o să te anunţe acest lucru, ca să poţi profita la maxim de condiţiile cele mai propice pentru tine.  “Lay off the snooze button, your average speed is faster in the mornings” este doar un exemplu de notificare pe care un alergător o poate primi. Când vei încheia alergarea, PUMATRAC îţi va arăta scorul, pe baza distanţei parcurse, informaţiilor particulare şi condiţiilor de vreme/timp.

În afara faptului că poţi face publice rezultatele tale, PUMATRAC îţi permite să le arăţi şi celorlalţi traseele pe care tu ai alergat. Când călătoreşti, GPS-ul din aplicaţie îţi va da câteva sugestii cu cele mai bune rute pentru alergat din zona unde te afli.

PUMATRAC include de asemenea şi funcţiile tradiţionale, cele deja cunoscute, de care alergătorii au nevoie în mod normal în cadrul unei aplicatii de running: distanţa, GPS-ul, caloriile consumate, integrarea playlistului şi a performanţelor obţinute în timp.

Utilizatorii vor beneficia de asemenea de informaţii preţioase depre stilul lor de alergat, informaţii pe care le pot face vizibile şi prietenilor lor, prin Social media, în timp real .

Comments

comments

Previous

Gladiatorii din Carpați

Next

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Cu ”șeful”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also