luni, mai 20 2024

Se spune că amintirile cele mai frumoase se înregistrează în memoria afectivă. Sunt desigur momente – inclusiv cele legate de alergare – pe care le reții mai curînd la nivelul impresiilor, al trăirilor personale. Și totuși cum ar fi dacă aceste amintiri ar fi însoțite de imagini, de mărturii exterioare care îți redau momentele de bucurie, de concentrare, durerea, unicitatea unei clipe din timpul alergării?

Site-ul www.photo-marathon.ro încearcă să pună laolaltă toate aceste lucruri: să surprindă trăirile intense din competițiile de alergare și, totodată, să fie un soi de arhivă fotografică a acestor momente speciale.

Echipa de fotografi profesioniști a www.photo-marathon.ro a încercat pînă acum să imortalizeze fiecare alergător în timpul mai multor competiții de alergare, începînd cu ediția din anul 2008 a Maratonului Internațional București. Și va fi prezentă și anul acesta la MIB.

Lucrurile funcționează simplu. La circa 2-3 zile după competiția la care echipa www.photo-marathon.ro a fost prezentă puteți intra pe site pentru a vedea și comanda fotografiile dorite. Calitatea e garantată, livrarea se face rapid și eficient.

Momente unice, din alergare.

Comments

comments

Previous

1000 de cadre pe secundă

Next

Schimbare de traseu la MIB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also