duminică, februarie 25 2024

Iarna antrenamentele sunt mai solicitante, chiar dacă mai scăzute în intensitate. Alimentaţia după efort ar putea să fie una din acele rotiţe care nu se învârte corect, iar rezultatul să nu fie cel scontat. Pentru o bună recuperare după efort, Isostar România recomandă o gamă de produse, pe care le puteți câștiga și testa dacă participați la CONCURS.

000Așadar, Isostar România pune la bătaie zece kituri formate din:

– Powerplay pudră proteică 400g
– Bidon 650ml Silver
– Trei batoane Powerplay 35g
– Gel Actifood
– Șapcă Isostar

Pentru a câștiga unul din aceste kit-uri este suficient să dai LIKE paginii de Facebook a Isostar. Cei care nu au pagină de FB pot participa la concurs scriind un comentariu la acest text.

Data limită: joi 10 ianuarie, ora 22:22.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Ei vor fi contactați în scurt timp pentru a spune adresa unde vor să primească premiul.

Câteva lucruri care credem că merită să nu fie uitate. Nutriţia este una dintre rotiţele din angrenajul ce conduce la performanţă, indiferent dacă este vorba de performanţa de a participa la un concurs de amatori doar cu scopul de a-ţi încerca limitele, sau dacă eşti un sportiv care visează la podium, într-o competiţie de profesionişti.

00Atunci când ai făcut un antrenament greu (de exemplu, un “long run”), trebuie să îţi refaci rezervele de energie cât mai repede. Studiile au arătat că muşchii îşi refac depozitele de glicogen cu preponderenţă în primele 30 de minute după efort (iar procesul durează apoi mai mult de 24 de ore, până la umplerea completă a rezervelor). Mâncând la scurt timp după antrenament vei reduce febra musculară şi durerile datorate efortului intens.

Aportul de carbohidraţi este important după antrenament în mod particular pentru stimularea sintezei de glicogen, principala sursă de energie pentru următoarea şedinţă de antrenament. Proteinele asigură aminoacizii necesari reparării ţesutului muscular (acesta suferă microtraumatisme în timpul eforturilor intense), maximizării potenţialului de depozitare al glicogenului şi susţinerii bunei funcţionări a sistemului imunitar.

Tot după antrenament ar trebui să ne asigurăm antioxidanţii necesari protecţiei celulare. Un complex de vitamine şi minerale este binevenit în acest sens.

 

Comments

comments

Previous

Bilanț de sfârșit de an, la început de an

Next

Ușurel pe gheață

15 comments

  1. vreau neaparat sa ard caloriile si as vrea sa incerc produsul ISOSTAR. VA ROG MULT DE TOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also