miercuri, mai 29 2024

Mai întâi, doar pentru cei care vor participa la Maratonul Internațional Cluj, care are loc pe 22 aprilie. Premiile sunt oferite de cotidianul ProSPORT și vor recompensa pe cei mai buni bloggeri (separat, fete și băieți) care se vor clasa pe primele trei locuri în proba de maraton și semimaraton (21 km).

Premiile „ProSPORT pentru bloggeri” sunt:
Locul 1 –Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 1 an ProSport + mp3 player
Locul 2 – Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 6 luni ProSport
Locul 3 – Abonament 6 luni ProSport + rama foto digitala

Bloggerii se pot înregistra în această categorie specială atunci când completează formularul de înscriere la competiție. Doritorii vor trebui să înscrie adresa blogului personal în câmpul alocat echipei pentru care vor să concureze. Detalii și înscrieri pe pagina www.maraton-cluj.ro, iar ultimele noutăți despre Vodafone Cluj Marathon (denumirea oficială a MIC) pot fi citite pe pagina: www.prosport.ro/promiscare/

În ultima vreme, cotidianele de sport din România au început să acorde tot mai multă atenție sportului de masă. „Ne propunem ca prin acțiunile din acest an să popularizăm stilul de viață activ și sănătos în detrimentul sedentarismului. Promovăm competițiile pentru amatori și poveștile unor oameni obișnuiti care includ sportul în activitatea zilnică”, spune Mircea Olaru, brand manager ProSPORT.

Câteva cuvinte despre o parte din premii. Astfel, pantofii de alergare din colecția Puma FAAS au fost realizați în colaborare cu celebrul sprinter Usain Bolt, deținătorul recordurilor mondiale la 100 m si 200 m. Denumirea provine din slang-ul jamaican: Faas” înseamnă „Fast” (rapid).

Important pentru membrii Ro Club Maraton. Cum aceștia nu plătesc taxă de înscriere la Maratonul Internațional Cluj, nici bloggerii care sunt membri ai clubului nu vor plăti separat pentru a participa la concursul ProSPORT, ne-a declarat Horațiu Morar, organizator al competiției. Trebuie doar să se înscrie sub forma „Nume blog / Ro Club Maraton”.

Așadar, bloggeri, pe locuri, fiți gata….

Comments

comments

Previous

Competiții în luna aprilie

Next

Știri pe fugă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also