luni, iunie 24 2024

Sunt rare la noi situațiile în care în sport să se acorde atenție completă unui atlet. Prin completă mă gîndesc aici nu doar la pregătirea propriu-zisă (fizică, recuperare, psihologică) ci și la partea de promovare a respectivului sportiv.

Merită de aceea salutată campania începută pentru promovarea unuia dintre cei mai buni triatloniști din România: Ciprian Bălănescu. Clipul de pe site-ul www.ciprianbalanescu.ro este elocvent în acest sens: imagini dinamice, montaj alert, mesaj clar, potrivire între imagine și sunet.

Ciprian, care este un alergător excelent, a semnat recent cu clubul Corona din Brașov și urmează să fie totodată imaginea magazinului online de echipament sportiv sportsworld.ro.

Obiectivele sale rămîn aceleași, deși știe că îi va fi greu să le realizeze. Pentru amănunte citește aici.

Filmulețul de promovare a fost realizat de o echipă formată din Călin Mănescu, Cosmin Maxim, Răzvan Precup și Ovidiu Cosma. Lansarea oficială a site-ului www.ciprianbalanescu.ro urmează să se realizeze pînă la sfîrșitul acestei luni.

Comments

comments

Previous

Decathlon. Cinci

Next

Ilie. Omul

1 comment

  1. Am vazut si eu clipul.
    Foarte misto realizat si ma bucur ca sportivi romani incep sa aiba atentia pe care o merita, si pentru ca in aceasta miscare e inclus si un sportiv de calibrul lui Ciprian 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also