miercuri, aprilie 24 2024

Cel mai mare magazin Salomon din Europa de est se deschide de luni, la București. Cu multe noutăți pentru alergători.

ProShop, al patrulea magazin Salomon din București și al șaselea din țară, e în centrul Capitalei, pe bd. Unirii nr. 59.
Situat pe două nivele, va oferi echipament sportiv Salomon (alergare montană și de șosea, hiking, mountaineering, sporturi de Iarnă: schi nordic, schi alpin, snowboard) dar și de la branduri outdoor partenere: Suunto, Polar, GoPro, X-Bionic, Spyder si PowerBar.

SONY DSC

Spre deosebire de celelalte magazine Salomon de pînă acum, ProShop are o zonă destinată testării și customizării, oferind soluții de personalizare a echipamentelor Salomon, prin consultarea clienților în alegerea branțurilor potrivite, recomandate în urma analizei mersului și a modului de alergare, prin testarea aderenței pantofilor Salomon sau customizarea carcasei și căptușelii clăparilor Salomon.

Conform managerilor săi, ProShop are ca obiectiv poziționarea, încă de la început, ca punct de referință și de întîlnire pentru sportivii profesioniști și pasionații de sport.

Și pentru a accentua apropierea de sport, a fost formată și o echipă de alergători, Team Salomon, din care fac parte sportivi cu experiență, dar și talente în ascensiune.

Sunt trei fete în echipa Team Salomon: Carmen Albișteanu, Roxana Luțic și Loredana Negrea, plus opt băieți: Ciprian Bălănescu, Andrei Bălășan, Adi Bostan, Toma Coconea, Gabriel Cojan, Bogdan Iacob, Florin Munteanu și Sebastian Orza.

SONY DSC

Comments

comments

Previous

1000km în Balcani. Un duatlon caritabil

Next

Plutitul, ca o pauză de țigară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also