duminică, mai 29 2022

Isostar România este pentru al șaselea an consecutiv energizantul oficial al celui mai mare eveniment sportiv de alergare din România, Maratonul Internațional București. Cu ocazia ediției 2015, Isostar recompensează fidelitatea consumatorilor săi cu 10 participări gratuite la cursă și alte 80 de premii, în valoare totală de 16.900 de lei.

iso
Isostar România – expert european în nutriție sportivă – lansează o nouă campanie națională. Astfel, orice produs Isostar achiziționat în perioada 17.08-11.10.2015 poate aduce clienților Isostar unul din zecile de premii în valoare totală de 16.900 de lei, TVA inclus, prin simpla înscriere a bonului de casă pe https://www.isostar.com.ro/ro-ro/provocarea-isostar.html.

Premiile oferite participanților sunt atractive atât pentru maratoniști cât și pentru practicanții altor sporturi:
•    10 x participări gratuite la maraton (cursă la alegerea câștigătorului)
•    15 x căști de alergare Bluetooth wireless Plantronics BackBeat FIT cu nanotehnologia Pi2 rezistente la apă
•    15 x smartwatch Tellur U8 cu funcții sport precum pedometru, cronometrare distanță și timpi, calcul calorii, altimetru
•    50 x borsetă de alergare pentru păstrarea la îndemână a gelurilor energizante sau a lucrurilor personale în timpul activității sportive

Cele zece participări gratuite la Maratonul Internațional București  se vor acorda prin tragere la sorți la data de 25 septembrie 2015, în timp ce restul premiilor se vor acorda în data de 12 octombrie, după desfășurarea Maratonului, permițând astfel și celor ce achiziționează produse la Maraton Expo să se înscrie la promoție.

Ediția din acest an a Raiffeisen Bank Maratonul Internațional București se va desfășura în 3-4 octombrie, cu start din Piața Constituției, unde sunt așteptați peste 15.000 de alergători în probele de maraton individual, maraton ștafetă, semimaraton individual, cursă populară și cursa copiilor.

Noutatea acestei ediții o reprezintă un traseu îmbunătățit, mai atractiv pentru alergători. În plus, la cursele competitive, participanții vor beneficia pe traseu de mai multe puncte de rehidratare și alimentare, unde vor avea la dispoziție, pe lângă apă și fructe, băutura izotonică Isostar Hydrate & Perform cu conținut bogat de minerale și formulă pentru rehidratare rapidă.

Cursa de maraton, desfășurată pe o distanță de 42.195 km, este o probă care implică un consum ridicat de energie și necesită un nivel de antrenament fizic și psihic foarte bun. Pentru cei ce aleargă primul lor maraton sau pentru cei ce nu se află în formă în ziua competiției, poate apărea o dificultate în jurul kilometrului 30 al cursei, sub forma unei stări de epuizare fizică și psihică ce duce în cele mai multe situații la abandonarea cursei. S-a constatat prin studii clinice că acest „zid al maratoniștilor”, așa cum mai este denumit, se poate depăși mai ușor cu ajutorul unei nutriții corecte în timpul cursei.

Sunt recomandate produse specializate cu conținut bogat de carbohidrați ce se asimilează rapid, sunt bine tolerate gastric în efort și refac rezervele de energie ale organismului, permițând astfel sportivului să-și atingă cu succes obiectivul de terminare a cursei pe o poziție cât mai bună.

„Înainte de a alerga primul meu maraton, în urmă cu patru ani, am întâlnit în numeroase articole avertismentul privind “zidul” de care urmează să mă “lovesc” în jur de kilometrul 30. Nefiind un mare fan al coliziunilor, am căutat în permanență articole (și metode) care să mă ajute să evit acest zid sau să ‘îndulcesc’ experiența lovirii de el. Concluzia personală, după cele câteva zeci de maratoane și ultramaratoane terminate, este că “lovirea” acestui “zid” poate fi evitată, în special printr-o nutriție corectă și o strategie de cursă potrivită. Produsele Isostar au fost de fiecare dată pentru mine acel plus care a făcut diferența! „, spune Andrei Roșu, ultratriatlonist, finalist Arch2Arc 2015.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Beijingul ne salvează

Next

Reducere la echipament de alergare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also