miercuri, aprilie 24 2024
Două curse care au în comun doar faptul că se desfășoară în luna iulie.

14 iulie. Pe această dată se sărbătorește, evident în alergare, zece ani de la prima ediție a crosului Aleargă TU pentru EI. Startul va fi pe Aleea de Sub Tâmpa, iar crosul își propune să îi adune pe toți cei care vor să aducă alinare bolnavilor incurabili, copii și adulți, îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Înscrierile se pot face pe platforma team.hospice.ro.

29 iulie. În Bulgaria, în apropiere de orașul Razgrad se organizează a patra ediţie a concursului de alergare şi mountain biking (XCO) Maraton Ludogorie. Probe de maraton, semimaraton, cros 10 km, duatlon (42km bicicletă + 21km alergare), cros 2km pentru copii. Toate traseele includ drumuri de pâmănt şi poteci prin păduri şi foarte puţin asfalt, relieful este variat cu multe dealuri. Detalii și înscrieri aici.

Concursul este la îndemînă pentru alergătorii români din sudul țării, oraşul Razgrad fiind situat la circa 70 de kilometri de frontiera cu România şi la 135 kilometri de Bucureşti. În zona va fi organizată o tabără de corturi, se oferă și cazare în cabana Pcelina în schimbul sumei de 6 euro noapte/persoană, hotelurile din zonă oferă camere duble la 20 – 40 euro pe noapte.

Comments

comments

Previous

Românii vor să facă sport, dar...

Next

De la Balena Albastră la Ambulanța Neagră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also