miercuri, mai 29 2024

Iubitorii de alergare sunt provocați să se mențină în formă și pe durata vacanței de vară pentru că toamna le aduce curse atractive în pădurea Băneasa dar și multe alte surprize, se arată într-un comunicat de presă.

Foto: Rareș Gireadă

Pe 2 septembrie, se dă startul celei de-a 5-a ediții a evenimentului de alergare în pădurea Băneasa, FOX TRAIL Half Marathon. Acesta are mai multe trasee de alergare: Scurt, de 5 km, disponibil pentru copii și începători, începând cu vârsta de 6 ani; Standard – 10 km, accesibil pentru toți concurenții ce au împlinit 14 ani și vor să experimenteze o tură mai lungă pe teren accidentat; Epic – 21 de km, o probă de semimaraton solicitantă deschisă alergătorilor antrenați și obișnuiți cu antrenamentele de anduranță, care sunt fie amatori, fie profesioniști.

Înscrierile în eveniment se pot face exclusiv online pe pagina competiției de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Până pe 16 iulie a.c., concurenții pot beneficia de taxa minimă de participare de 75 de lei, valabilă pentru adulți si juniori. Copiii sub 12 ani se pot înscrie cu o taxa unică de concurs de 45 de lei, indiferent de momentul rezervării.

Chiar dacă gândul multora fuge la destinații de vacanță, surprizele se țin lant în RUNFEST și pe durata sezonului cald. Echipa MPG, în parteneriat cu Mio Technology și MiVia România, a pregătit o super tombolă cu premii atractive care ia startul odată cu deschiderea înregistrărilor în competiție și se desfășoară pe pagina oficială Facebook RUNFEST! Astfel, participanții care se înscriu și își validează locul la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, în perioada 3-16 iulie 2017 intră în tombola cu extrageri zilnice și săptămânale ale cărei premii sunt: 14 invitații gratuite la evenimentul din Băneasa, acordate în fiecare zi, pentru a putea participa alături de partenerul sau partenera de alergare, 2 brățări Mio MiVia™ Essential 350, la tragerile la sorți săptămânale, și 1 ceas Mio MiVia™ Run 350, la marea extragere din 17 iulie. Detaliile despre această tombolă se găsesc pe pagina competiției și în Regulamentul de concurs.

Comments

comments

Previous

Ah, mi-e dor de plăcere...

Next

Zboară, zboară. Hoka One One Tracer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also