sâmbătă, iunie 15 2024

Competitors take part in a marathon in front of the Colosseum in Rome

18 octombrie. Forest Run nu moare, Forest Run se reinventează. Prima ediție a Semimaratonului Plopeni, competiție ce va avea două probe: una pe distanța de cca 10 km și cealaltă pe distanța de 21 km, cu mai multe categorii de vârstă (18-29, 30-39, 40-49 și +50 ani, masculin, feminin și open).
După startul curselor competitive se va desfășura cursa copiilor, pe grupe de vârstă și pe diferite distanțe. Se vor acorda mini-premii tuturor copiilor. Primele locuri vor primi totuși și diplome. Startul se va da din centrul orașului Plopeni. La început se aleargă pe asfalt, apoi se intră în pădure unde se va alerga pe o tură de circa 9 km lungime. Sosirea va avea loc tot în centrul localității, festivitatea de premiere urmând să aibă loc la Sala Polivalentă. Ultimele zile de înscrieri online. Doar aici.

24 octombrie. Se pare că Ultimate Mudness nu este un concurs. Asta pentru că nu contează în cât timp parcurgi traseul, valorile promovate fiind fairplay-ul, camaraderia, ajutorul reciproc, spiritul de echipă. Oricum, e o ocazie excelentă pentru a trăi sentimentul de porcușor, fiind o cursă prin noroi şi gropi cu apă, în care trebuies depăşite diferite obstacole. Traseul are  5 kilometri și include escaladare de ziduri şi piramide, căţărare pe funii şi scări, sărituri peste foc. Detalii aici.

24 octombrie. În general, bănățenii nu fac lucruri simple. E și cazul Triatlonului Arad, eveniment dedicat sportivilor amatori ce pot participa la una sau mai multe curse:
· Triatlonul Multisport – 10 km ciclism, 5 km alergare și 400 m înot;
· Aquatlonul Aradului –  6 km alergare și 400 m înot, cursă nou inclusă în 2015;
· Cros 2 km – Desigur, 2 km de alergare;
Înscrierile se pot face aici, până în data de 22 octombrie 2015, ora 10:00.

Comments

comments

Previous

O alergare în pădure

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also