sâmbătă, februarie 4 2023

A apărut numărul 5 al revistei ALERG. 44 de pagini despre concursuri, ultra-maratoniști, performanțe, vise împlinite, sfaturi utile pentru alergători.

Motto: “Un om obişnuit care aleargă primul său maraton, dacă se satură de toată povestea şi se lasă de alergat, scapă cu bine. Dar din momentul în care începe să se gândească la al doilea maraton, în fiinţa lui se declanşează fulgerătoare transformări ireversibile, sângele fierbe, tendoanele sfârâie şi muşchii troznesc şi, în scurt timp, se transformă într-un soi de android alergător. Deşi se aseamănă bine cu oamenii, ei pot fi uşor identificaţi: pe stradă merg repede, dar nu supăraţi şi grăbiţi ca omul care întârzie la serviciu sau încearcă să mai prindă deschis la Mega Image, ci veseli, depăşind tot, traversând bulevardele în fugă. Iar atunci când văd o fată frumoasă încălţată cu adidaşi Mizuno, ei îşi dau coate, râd, dar se uită la Mizuno”.

Din sumar:

ACTUALITATE
Nou record mondial la maraton!
O alergare de 48 de ore

LA FEMININ
Daniela Carlan: “Îmi doresc să ajung la Olimpiadă“

EXEMPLU
Primul Maraton. Raiffeisen Runners

INTERVIU
Viktor Röthlin. Campionul european

SĂNĂTATE
Tinerețe fără bătrânețe. E posibil?

PRACTIC
Programe de antrenament pentru maraton

ARTA FUGII
GrizonoToane: Maşini de alergat

Revista Alerg #5 poate fi expediată la cerere, prin poștă.  Pentru detalii suplimentare puteți trimite un mail la adresa maricu13[at]gmail.com

Important: membrii Ro Club Maraton primesc în mod gratuit un exemplar din revistă.

 

Comments

comments

Previous

Maratonist la 100 de ani!

Next

Aripi deschise. Pentru copiii suferind de cancer!

11 comments

  1. Exista si un interviu sau portret al alergatoarei de pe coperta? Sa alergi un maraton (si cu zambetul pe buze) in 3h13′ este o performanta notabila pentru o amatoare!

  2. In acest numar al revistei, nu, nu exista informatii despre Irina Constantinescu. Insa, cu certitudine, voi prezenta in unul din viitoarele numere ale Alerg.

  3. Salut Marian!O intrebare am..in kit-ul de start de la MIB nu trebuia sa fie si revista Alerg nr.5?

  4. Salut Radu. Deoarece kitul s-a pregatit cu o saptamina inainte de MIB, iar eu am scos revista doar cu o zi inainte, am mers pe varianta ca revista sa fie data oamenilor cind isi luau numarul de concurs. In plus, se gasea si pe masa organizatorilor. Daca nu ai primit-o (dupa cum inteleg din mesajul tau) e o intamplare nefericita. Oricum, un exemplar te asteapta, sa vedem cum ti-l inmanez.

  5. Multumesc Marian!Nu am ridicat eu kit-ul de concurs, deh nu era in plan sa alerg eu:))..Stai linistit, nu este nici o graba desi nu pot sa spun ca nu-mi face placere sa iti citesc munca, cat mai repede!:))

  6. cum se numeste fata de pe coperta ?o putem gasi pe facebook?am alergat cu ea …o apreciez …o vad mereu pe stadionul mic de langa arena national …de dimineata tot alearga …bravo ei si tuturor iubitorilor de sport .

  7. Numele ei e Irina Constantinescu, lucreaza intr-o banca. Da, e pe facebook, dar nu sub numele real. O sa ii cer permisiunea pt a ii transmite „identitatea”. Daca ai intrebari pentru ea, cred ca i le pot transmite. Altfel, cu certitudine intr-un numar viitor al revistei Alerg o sa o prezentam pe larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also