joi, februarie 22 2024

E vorba de revoluția tehnologică, desigur, care începe să cuprindă și domeniul curselor de alergare. Astfel, maratonul de la New York, una dintre cele mai mari competiții din lume, va putea fi urmărită și prin intermediul unei aplicații online, relatează Running Magazine.

MapMyRun a lansat o aplicație care permite utilizatorilor să urmărească transmisia în direct a cursei profesioniștilor (atât bărbați cât și femei) dar și transmisia postului de televiziune a canalului NBC4. De asemenea, aplicația permite urmărirea în timp real a evoluției a maximum zece alergători. În plus, sunt oferite informații în timp real despre cursă, ca și știri de ultimă oră.

Alergătorii pot beneficia la rândul lor de această aplicație, întâi de toate prin intermediul unui ghid al New York-ului, care permite localizarea celor mai importante restaurante, magazine sau a altor locuri de interes. În plus, există o hartă interactivă a traseului cursei, iar alergătorii au în plus posibilitatea de a transmite informații în direct pe Facebook, twitter sau email, inclusiv informații despre locul unde se află la un moment dat al cursei.

Aplicația rulează pe orice dispozitiv Android cu OS 2.3 sau pe iPhone și iPad care au sistemul iOS4.1.

Maratonul de la New York este una dintre cele mai importante cinci curse din lume. La ediția din acest an, care se va desfășura pe 6 noiembrie, urmează să participe circa 47 de mii de alergători. Alte cifre relevante sunt disponibile aici.

Comments

comments

Previous

Roșu, Șimon, Lebow. Știri pe scurt

Next

Bravo, Andrei!

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also