luni, mai 20 2024

Pe 20 septembrie, în pădurea Băneasa, toamna va fi sărbătorită prin mișcare și distracție în natură.

runfest

Echipa MPG lansează o provocare tuturor celor care își doresc un stil de viață activ, fie că sunt la început de drum sau că se mândresc deja cu rezultatele obținute la cursele de alergare.

Toată lumea este invitată să facă sport, să își încurajeze prietenii și să vină împreună să se bucure de libertatea de a alerga în natură, pe 20 septembrie, la RUNFEST Half Marathon, eveniment de alergare ce se va desfășura în pădurea Băneasa!

Concursul RUNFEST, aflat la cea de a patra ediție, aduce o serie de noutăți pentru toți cei care acceptă invitația la distracție prin sport, dar și noi provocări și surprize.

Pe 20 septembrie, participanții au la dispoziție șase curse de alergare și au de ales între trei trasee:

– 5 kilometri, o cursă care poate fi parcursă de cei aflați la începutul antrenamentului fizic și care vor să se bucure de mișcare în natură;
– 10 kilometri, un traseu ceva mai solicitant, însă pe care pot goni fără probleme toți cei obișnuiti cu alergarea pe teren accidentat;
– 21 kilometri, provocarea de a evolua frumos într-o probă de semimaraton în pădure.

Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să se asigure că au o stare bună de sănătate ce le permite să termine cu bine un concurs de alergare.

Înscrierile la RUNFEST Half Marathon sunt deschise online până pe 16 septembrie și se realizează pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din pădurea Băneasa.

Până pe 13 septembrie e valabilă taxa redusă de concurs, așadar trebuie să vă grabiți dacă vreți să prindeți un loc bun la start.

Pe pagina Facebook a evenimentului veți putea urmări și ultimele noutăți: https://www.facebook.com/runfest.

Acceptați provocarea de a alerga în natură și de a sărbători toamna la RUNFEST Half Marathon!

Comments

comments

Previous

Ultratriatlonistul Vice Dragna. Și Dublu IronMan

Next

Știri pe scurt. Rezultatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also