miercuri, septembrie 28 2022

MPG a lansat www.runfest.ro, prima platformă IT modernă special concepută pentru amatorii de curse de alergare din România! Noua platformă include cinci evenimente organizate pe trasee în natură sau în parcuri urbane, facilități de selecțare și înregistrare rapidă în concursuri accesând pagina de membru, dar și oferte atractive de shopping dedicate exclusiv comunității de către unul dintre cei mai mari retaileri specializaţi din lume, Running Warehouse Europe.

Pe www.runfest.ro toți sportivii vor putea deveni membri în mod gratuit și vor putea accesa următoarele competiții: RACE to NATURE Trail & Family Run – Cernica, Gabriela Szabo RUNFEST – Bistrița, URBATLON – București, Bucharest After9Cross – parcul Tineretului și Bucharest Fox Trail Half Marathon – Băneasa.

RUNFEST aduce în prim plan un sistem de evenimente unice de alergare, create și implementate după formula Sportainment, sub marca MPG. Conform organizatorilor, pasiunea alergătorilor români este susținută acum la cele mai înalte standarde, iar stilul de viață activ și apropiat de natură devine mai accesibil prin implicarea în acest proiect a zeci de sponsori și parteneri.

Totodată, sistemul RUNFEST se bucură de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how internațional.

RunF

“Ne dorim să construim o comunitate puternică de alergători în sistemul RUNFEST, unită de această mare pasiune pentru mișcare și pentru un stil de viață sănătos, relaxat, pe care să îl inspire și copiilor lor. (…) Ne bucurăm să le oferim acum și alergătorilor o platformă online complexă și modernă pe care să o folosească ușor și rapid. Pasionații au parte de mai mult decât sport în cadrul evenimentelor noastre. Ei beneficiază de o atmosferă specială, care le oferă o stare de bine, de relaxare și îi energizează, fie că vorbim de mișcare în natură sau în zonele verzi din București, iar toate aceste momente le pot împărtăși cu cei dragi și crea amintiri de neuitat”, a spus Cătălin Mocuța, președintele agenției de marketing sportiv MPG, ce coordonează sistemul RUNFEST.

Prima invitație la distracție prin sport este pentru 17 aprilie 2016, când toată lumea este așteptată la startul evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run, de la Cernica. Sub o nouă emblemă, cu trasee gândite să stimuleze pofta de mișcare, cea de a doua ediție a acestui cros al primăverii din pădurea Cernica-Pantelimon promite să ofere tuturor alergătorilor, indiferent de pregătirea fizică, o adevărată aventură în natură.

Concurenții au la dispoziție mai multe variante de cros, diferențiate pe niveluri de abilitate și pe categorii de vârstă, pe trasee de: 6 km – deschis tuturor amatorilor de mișcare, ce au împlinit 16 ani; 10,5 km – o tură pe care orice persoană antrenată o poate parcurge, condimentată cu suficiente provocări și satisfacții; 21 km – o probă de semimaraton ce provoacă alergătorii cu experiență să-și testeze forțele pe potecile pădurii. Juniorii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, vor putea concura pe un traseu cu lungimea de 4 kilometri. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, până pe 13 aprilie, iar pentru detalii click aici.

Copiii, cu vârste între 6 și 11 ani, se vor putea bucura de curse speciale de alergare pe un traseu de 2 kilometri, aflat în apropierea punctului de Start, accesibil și distractiv. Pentru aceștia înscrierile se vor deschide online după data de 7 martie.

Pachetul competițional include: tricoul crosului RACE to NATURE Trail & Family Run; număr de participare cu cip MyLaps de unică folosință; baton Isostar și alte produse asigurate de sponsori; medalie de finisher; o porție de paste Barilla, la finalul competiției. Fiecare concurent va avea ocazia să descopere în pachet și o surpriză din partea Running Warehouse Europe, partenerul oficial al sistemului RUNFEST: un voucher cu un discount special pentru shopping! Ocupanții podiumului pentru fiecare categorie vor fi răsplatiți cu premii atractive oferite de sponsorii competiției.

O altă veste este că evenimentul are un nou punct de întâlnire și relaxare în cadrul Extreme Park Cernica, pe malul lacului, într-o zonă pitorească, aproape de Capitală. La crosul de primăvară RUNFEST, participanții vor beneficia de servicii variate menite să ofere o experiență cât mai plăcută, la standarde superioare și în siguranță: marcaje pe trasee; servicii specializate de cronometrare; comunicații de urgență; asistență medicală și intervenții de urgență; voluntari pe traseu; puncte de alimentare cu apă, fructe, ceai și cafea; vestiar și garderobă; sesiuni de training asigurate de specialiștii World Class Romania; MC și muzică pe durata evenimentului; fotografii de la zona de Start/Finish; o zonă de relaxare cu terasă amenajată pentru concurenți și produse de catering. Toate noutățile sunt de găsit și pe pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

Alături de Running Wearhouse Europe, competiția RACE to NATURE Trail & Family Run beneficiază de susținerea sponsorilor oficiali Barilla, World Class România și Isostar. Evenimentul se defășoară cu sprijinul Carrefour, GoldNutrition și Nomasvello, în calitate de sponsori de sistem, și al Extreme Park Cernica, partener de locație. Susțin competițiile sportive RUNFEST partenerii: eJobs, Terrabisco, ProEnerg, URBAN, ASVSU, Scorseze Ambulanță și Brigada de Voluntari. Alături de echipa MPG se află partenerul tehnic Răzvan Jugănaru, multiplu campion național la MTB.

Comments

comments

Previous

Nike LunarEpic Flyknit prezintă viitorul alergării (P)

Next

Știri pe scurt. Succese

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also